Dai 600 lei şi primeşti acasă masa de Crăciun
Doamnele care nu au timp să pregătească masa de Crăciun sau pur şi simplu nu sunt iscusite într-ale bucătăriei au la îndemână ofertele firmelor de catering. Cu circa 600 de lei puteţi comanda un meniu pentru patru persoane, care cuprinde de la aperitive, friptură şi sărmăluţe, până la desert.
Bunătăţi la kilogram şi cozonaci pufoşi. Bucătăresele de la Porto Catering nu-şi mai văd capul de treabă. Au de onorat până în prezent în jur de 1.200 de comenzi. Un kilogram de tobă în aspic costă 50 de lei, iar unul de cârnaţi de casă, 55 de lei. Jumării de porc sunt 60 de lei/kilogramul, iar pentru o oală cu 25 de sarmale moldoveneşti plăteşti 58 de lei.
Salata beouf costă 54 de lei, iar un kilogram şi jumătate de friptură de porc împănată este 80 de lei. Cozonacii au un kilogram şi costă între 40 şi 55 de lei, în funcţie de umplutură. Atât în Bucureşti, cât şi în provincie livrarea este gratuită.
Ana Catering: Bucătăresele Marcela şi Elena prepară friptura la cuptor
Platouri reci, calde şi deserturi. Bucătăresele de la Ana Catering şi-au luat straiele de gătit şi cu multă migală prepară bunătăţile care vor sta pe mesele a zeci de români.
Nu vor să le lipsească nimic de pe masă clienţilor, aşa că au pregătit platouri ţărăneşti cu şunculiţă, jumări, tobă, şorici, zacuscă, cozonac sau cornuleţe. Platoul e pentru o persoană şi costă 90 de lei.
Platoul cald conţine sărmăluţe, pomana porcului, coaste marinate, mămăliguţă, cartofi copţi la jar şi murături şi costă 62 de lei. Astfel, dacă optaţi atât pentru platouri reci cât şi calde, pentru o familie de patru persoane masa completă de Crăciun vă costă 600 de lei. Pentru Bucureşti livrarea este gratuită, iar pentru provincie se adaugă 1,5 € de kilometru.