Româncă de 14 ani, obligată să se prostitueze în Germania: «Am câştigat 73.000 de euro»

Ultima actualizare:

    Prostituata a povestit procurorilor DIICOT cum a încercat să-l înşele pe clientul englez
Prostituata a povestit procurorilor DIICOT cum a încercat să-l înşele pe clientul englez

 Adolescenta a ajuns să se prostitueze după ce un bărbat de 33 de ani a minţit-o că s-a îndrăgostuit de ea şi a scos-o din ţară cu un paşaport fals, potrivit căruia ea ar fi avut 20 de ani.

Provenind dintr-o familie dezorganizată, tânăra s-a lăsat păcălită de iubitul ei, Gheorghe Pleşca, zis „Ghiţă”, care a minţit-o că are un serviciu decent în Germania, scrie Monitorul de Suceava.Astfel, ea a ajuns în localitatea Sidelfingen, lângă Stuttgart, aflând imediat motivul pentru care iubitul ei insistase să o ia cu el în Germania. Ameninţată cu bătaia, fata a fost imediat îmbrăcată în haine de prostituată şi dusă într-un bordel, unde proxeneţii i-au închiriat o cameră cu 130 de euro pe zi.

"Mi-au explicat că trebuie să stau în faţa uşii camerei şi să aştept clienţii. Tariful era de 30 de euro pentru zece minute, 50 de euro pentru 20 de minute, 80 de euro pentru 30 de minute şi 150 de euro pentru o oră", a declarat ea, explicând că după 3 săptămâni patronul bordelului a aflat că e minoră şi a dat-o afară.

Toţi banii pe care îi făcea tânăra îi lua "Ghiţă", lăsându-i minorei doar banii de chirie. Ulterior, proxenetul a dus-o într-un alt club, unde a fost găsită de poliţie. Fata a recunoscut că paşaportul pe care îl avea este fals şi a fost adusă în ţară.

“Nu am avut posibilitatea de a alerta autorităţile sau să fug, deoarece nu cunoşteam locurile în care mă aflam, nici o limbă străină şi eram în permanenţă supravegheată de alte prostituate, persoane de încredere ale lui Ghiţă.

Mă ameninţa că mă duce să mă prostituez pe stradă, că mă omoară. Pe zi aveam 10-11 clienţi care de regulă stăteau cu mine o oră, plătind câte 150 de euro. Din calculele mele, scăzând chiria pentru camere, am «câştigat» aproximativ 73.000 de euro”, le-a declarat ea procurorilor care anchetează acest caz.

Proxenetul fetei este acum căutat de poliţişti şi urmează să fie arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de carne vie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
cheilebicazului4 scaled jpg
conacul sava brancovici sothebysrealty jpg
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
pensie jpg
ficat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net