Seniorii merg în Deltă la tarife începând cu 369 lei/persoană! (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Unică datorită diversității faunei și vegetației, Delta Dunării posedă o mulțime de argumente pentru a fi vizitată de turiștii români şi străini deopotrivă. Descoperă acest paradis luxuriant prin pachetul Delta pentru Seniori de la Gulliver Delta Resort, cu reduceri de pană la 40%.

Sejururile de 3 sau 4 nopți de cazare includ mese tip bufet (demipensiune,pensiune completă, all inclusive) în funcție de pachetul ales, transport autocar București, transferuri cu barca Murighiol Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii și pescuit de pe pontoane.

Toate mesele de pranz și cină conțin atat preparate pe bază de pește, cat și delicii tradiționale din carne de pui, porc sau vită. Te poți bucura de cele mai renumite mancăruri lipovenești, din care nu vor lipsi, prin rotație, icrele de știucă, borșul de pește, ciorba storceag, plachia, saramura, peștele pe grătar, peștele la cuptor sau plăcinta dobrogeană. Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea la halbă, vinul alb și roșu, sucurile neacidulate de portocale, mere, ananas, cafeaua și ceaiul).

Relaxare în stil lipovenesc la Gulliver Delta Resort

Pentru o vacanță perfectă în Delta Dunării, Hotelul Gulliver Delta Resort, amplasat la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, oferă un bun prilej pentru a descoperi un colț de rai lipovenesc. În cadrul complexului hotelier, relaxarea este asigurată în grădina luxuriantă ”decorată” cu hamace legate de salciile plangătoare, la pescuit de pe pontoanele hotelului. Ori în plimbări plăcute cu barca pe canale, spre habitatul păsărilor ori pe distanțe mai lungi la Sulina, Letea sau Sfantu Gheorghe, grație excursiilor opționale organizat la Gulliver Delta Resort.

Muzeu al biodiversității

Intrată în patrimoniul UNESCO în 1991, Delta Dunării se remarcă prin mai multe caracteristici neîntâlnite în alte părți. Cel mai tânăr pământ al „Bătrânului Continent” este într-o continuă expansiune, mărindu-și dimensiunea, în medie, cu 40 de metri anual. Peste 250 de specii de păsări se găsesc aici, făcând din Deltă locul cu cea mai bogată faună ornitologică. Pot fi întâlnite multe familii aflate pe cale de dispariție: cormorani mici, pelicani dalmațieni, gâște sălbatice cu pieptul roșu, egreta albă și egreta garzeta.

Din punct de vedere al dimensiunii ecologice, Delta Dunării se află pe locul 3 în lume, pentru că numără 300 de rezervații naturale. Și tot aici poate fi întalnită cea mai mare suprafață de stufăriș din lume, aproximativ 240.000 de hectare sunt acoperite de această plantă din care, pe vremuri, locuitorii își construiau case.

simeon stalpnicul png

Oferte Speciale Delta pentru Seniori – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur 4 zile – tarife de la 369 lei/persoana (demipensiune); de la 469 lei/persoana (pensiune completa); de la 639 lei/persoana (all inclusive).*Tarife valabile pentru plecarile din: 13.07; 20.07; 27.07!

*Sejur 5 zile – tarife de la 569 lei/persoana (demipensiune); de la 649 lei/persoana (pensiune completa); de la 749 lei (all inclusive). *Tarife valabile pentru plecarea din: 23.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu mese tip bufet in functie de pachetul ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit piscina, loc de joaca copii, pescuit de pe pontoane. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net