Dosarul Iuliei Ionescu, clasat de procurori

Ultima actualizare:

    Iulia Ionescu, de 15 ani, a fugit de acasă să se călugărească
Iulia Ionescu, de 15 ani, a fugit de acasă să se călugărească

E oficial! Dosarul elevei fugite la mânăstire a fost închis, după ce s-a stabilit că nu a fost încălcată nici o lege.

Părinţii au căutat-o disperaţi, au plâns la televizor şi au rugat oamenii să îi ajute să găsească fiica dispărută în drum spre şcoală. Sute de poliţişti au fost mobilizaţi şi au răscolit gările, mânăstirile, au pus filtre pe şosele.

În cele din urmă, Iulia Ionescu, de 15 ani, a fost găsită, iar procurorii spun acum că au clasat dosarul definitiv pentru că „în acest caz nu a fost comisă nici o faptă penală”, scrie Mediafax.

Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul „Sfântul Sava” din Bucureşti, a fost dată dispărută în 12 februarie, fiind găsită în 15 februarie, într-un tren în care a urcat la Suceava şi care mergea spre Bucureşti. Ea a fost adusă la Bucureşti de poliţişti şi predată familiei.

În 19 februarie, şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, anunţa că Poliţia Capitalei a reconstituit traseul pe care Iulia Ionescu l-a parcurs din momentul în care s-a despărţit de mama ei, în Bucureşti, şi până la Suceava, unde a fost găsită.

Tobă spunea că Iulia Ionescu a mers, pe 12 februarie, la Bacău, unde a petrecut noaptea, în gară, a fost apoi găzduită două nopţi la mănăstirea Sihăstria Rarău, din Suceava, fiind găsită de poliţişti în 15 februarie, în tren, când se întorcea la Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
Dubai, din Emiratele Arabe Unite, votat în clasamentul celor mai sănătoase oraşe jpeg
Vladimir Putin si Kim Jong Un FOTO Profimedia jpg
IMG 2641 jpg
Băile Herculane Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (1) JPG
1 cuplu cu pusculita 1680613060 jpg jpeg
Dunărea  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (1) JPG
elevi romani scoala spania unsplash jpg
lidl jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net