Oscar, mâţa care a prezis 50 de morţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O pisică are abilitatea de a presimţi când vor muri pacienţii dintr-un spital din SUA. Oscar şi-a dovedit capacităţile paranormale în cazul a 50 de persoane care au decedat, se arată într-o carte.

"Motanul Oscar se apropie de persoanele care îşi trăiesc ultimele ore de viaţă", explică doctorul David Dosa, specialist în geriatrie şi profesor al Universităţii Brown, autorul unei cărţi şocante despre puterile ieşite din comun ale felinei.

Timp de cinci ani, el a constatat că personalul medical de la un spital pentru bolnavi cu demenţă severă din Providence, Rhode Island, se înşală când evaluează pe baze ştiinţifice cât mai au de trăit pacienţii.

Oscar ar putea să detecteze ketona, substanţă cu miros specific al celulelor moarte, estimează experţii

simeon stalpnicul png

În schimb, Dousa a observat că Oscar nu greşeşte niciodată. Dacă este aşezat pe patul unui bolnav care mai are destul timp de trăit, motanul fuge imediat. În schimb, dacă este scos din camera unui muribund, zgârie la uşă neîncetat până ce este reprimit înăuntru.

Oscar are vârsta de cinci ani şi a crescut de mic în spital. El şi-a dovedit prima oară uimitoarele însuşiri paranormale pe când avea numai şase luni.

Pisica îşi petrece zilele cutreierând prin spital, intrând numai în camerele în care simte că un bolnav va muri curând. Asistentele au atât de multă încredere în Oscar, încât alertează imediat familiile celor care sunt vizitaţi de acesta. Spitalul mai are cinci pisici, care nu dau dovadă de însuşiri uimitoare precum motanul.

Mai citeşte:

Incredibil... de haios! Pisica paranormală care pluteşte - VIDEOMâţa care a bătut ursul - VIDEOMissy, robo-pisicaO pisică şi-a salvat proprietarii de la moarteMotanul care lua autobuzul în fiecare zi a murit călcat de o maşină - VIDEOUn motan din SUA, citat ca jurat într-un proces - VIDEOCu două picioare rupte, o pisică s-a întors acasă după 11 zileA primit cartonaş galben din cauza pisiciiPoliţist în misiune, hărţuit de o pisică neagră VIDEOAi mai văzut urs cu limba până la cot?Elveţian sfâşiat de urs,   la Zoo din Berna - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
foto jpg
Nemo Eurovision 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net