Ada Nechita ia bani să facă reclamă la sendvişuri

Ultima actualizare:

    Ada Nechita este  una dintre cele mai  frumoase handbaliste  din România
Ada Nechita este una dintre cele mai frumoase handbaliste din România

Când s-a destrămat echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ada Nechita s-a transferat la HCM Baia Mare. Sportiva este titular de drept în echipă şi, de curând, a dat lovitura şi financiar. Nu ne referim la contractul cu HCM, ci la un parteneriat cu un restaurant din oraş.

Ada Nechita, om de bază la HCM Baia Mare şi la echipa naţională a Romaniei, o duce foarte bine. Sportiva a trecut peste accidentarea suferită la finalul anului trecut, dar şi peste despărţirea de fotbalistul Florin Costea. Planetele s-au aliniat cum nu se putea mai bine pentru frumoasa blondă.

Cunoscută pentru faptul că nu şi-a ascuns niciodată corpul bine lucrat la sală şi nici n-a încercat să mascheze faptul că îi place să fie sexy şi provocatoare, Ada a primit cea mai tare ofertă! Un restaurant din Baia Mare i-a propus un contract de imagine, iar handbalista a acceptat fără a sta pe gânduri. Astfel, Ada Nechita a facut mai multe şedinţe foto în interiorul localului, imaginile cu handbalista împânzind oraşul.

Ada face reclamă la sendwişuri, salate şi preparate uşoare, produsele restaurantului fiind promovate într-o campanie cu numele „Stil de campioană”. Sportiva le recomandă şi pe site-urile de socializare celor din Baia Mare preparatele culinare are localului.

Ada Nechita a făcut  mai multe fotografii  pentru reclamele la  restaurantul din Baia  Mare, a cărui imagine este
Ada Nechita a făcut mai multe fotografii pentru reclamele la restaurantul din Baia Mare, a cărui imagine este

Şi-a pus silicoane?

Ada Nechita a fost protagonista câtorva şedinte foto mai sexy, în care nu s-a ferit să-şi expună corpul în ipostaze care au aprins imaginaţia bărbaţilor. Totuşi, din imagini se vedea că handbalista nu este extrem de dotată în ceea ce priveşte bustul, dar, se pare că problema s-a remediat.

Apropiaţi ai fetei spun că aceasta şi-ar fi pus silicoane, însă nu foarte mari pentru că ar fi incomodat-o la antrenamente şi meciuri. „Gurile rele” din oraş spun că blonda nu mai este singură după despărţirea de fotbalistul Florin Costea, ci este împreună cu primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Cine este Ada Nechita

Adriana Nechita este una dintre cele mai vechi componente ale naţionalei de handbal a României, pentru care a marcat 318 goluri în 130 de meciuri. Medaliată cu bronz la Mondialele din 2010, sportiva în vârstă de 32 de ani evoluează acum la HCM Baia Mare, după ce a jucat timp de 13 ani la Oltchim Râmnicu Vâlcea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net