Blonde la puterea a treia

Ultima actualizare:

    Tripletele din Estonia  au marcat o premieră  la Jocurile Olimpice
Tripletele din Estonia au marcat o premieră la Jocurile Olimpice

Balticele Lily, Liina şi Leila n-au rupt gura târgului în proba feminină de maraton, dar cele trei blonde au intrat în istoria Jocurilor Olimpice.

Gemeni s-au mai văzut de-a lungul timpului la Olimpiade, dar tripleţi niciodată. Asta până duminica trecută, când surorile Luik s-au aliniat la startul maratonului. La final, Lily a terminat a 97-a, Leila s-a mulţumit cu locul 114, în timp ce Liina a abandonat, dar estoniencele vor rămâne mult timp un reper la cea mai prestigioasă competiţie din lume. Născute în aceeşi zi, tripletele Lily, Liina şi Leila vor împlini în octombrie 31 de ani, iar pasiunea pentru atletism au descoperit-o târziu, la vârsta de 24 de ani.  

Au concurat cu gemene

Printre adversarele tripletelor din Estonia s-au numărat şi gemenele, din Germania. Surorile Anna şi Lisa Hahner au terminat cursa pe locurile 81 şi 82, ţinându-se de mână pe linia de sosire, unul dintre cele mai emoţionanete momente ale Olimpiadei de la Rio. Decizia gemenelor de a rămâne împreună în cursa olimpică n-a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, Anna şi Lisa fiind acuzate că au tratat competiţia mai degrabă ca o distracţie. Iată şi alţi gemeni care au concurat la Olimpiadă. 

Canadiencele Plouffe la baschet

Naţionala feminină de baschet a Canadei, eliminată în sferturi, le-a avut în lot pe surorile gemene Michelle şi Katherine Plouffe. În urmă cu patru ani, Michelle a participat la Jocurile de la Londra, dar n-a avut-o alături pe sora sa geamănă. „A fost incredibil de greu s-o privesc din tribune”, mărturisea atunci Katherine. Pentru că sunt de nedespărţit, ambele surori Plouffe sunt legitimate la echipe din Franţa.

Thailandezii Ratiwatana la tenis

În absenţa fraţilor Bryan, retraşi pe ultima sută de metri de la Olimpiadă, tenisul a oferit o altă pereche de gemeni. Ne referim aici la fraţii Ratiwatana, Sanchai şi Sonchat, o pereche destul de sudată în circuitul ATP. Din păcate, thailandezii au avut un parcurs scurt la Rio, ei fiind eliminaţi încă din primul tur al probei de dublu.

Braziliencele Feres şi-au pus silicoane

La înot sincron, se întâmplă deseori să întâlnim gemene, aceasta fiind o disciplină care necesită o colaborare perfectă între coechipiere. Surorile Bia şi Bianca Feres au făcut parte din echipa Braziliei, dar au atras atenţia în special cu frumuseţea lor. În afara sportului, Bia şi Bianca sunt modele, visează la cariere de prezentatoare TV, iar în 2011 au renunţat o scurtă perioadă la înot sincron pentru a-şi face implanturi mamare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net