Încă mai sperăm!

Ultima actualizare:

    Oana Manea  a marcat 4 goluri  în meciul cu  Muntenegru
Oana Manea a marcat 4 goluri în meciul cu Muntenegru

Două înfrângeri după două meciuri, golaveraj 32-49 şi critici peste critici! De la aceste premize au pornit handbalistele noastre al treilea meci din grupa A a turneului olimpic. Fetele lui Tomas Ryde şi-au revenit din pumni şi au demonstrat că atunci când sunt unite, pot învinge orice naţională. Au făcut-o ieri, 25-21 cu Muntenegru şi încă mai ţin în viaţă speranţele la o medalie la Rio.

Turneul olimpic de handbal a fost un coşmar pentru români după primele două jocuri. Zero puncte, două înfrângeri usturătoare, cu Angola, 23-19 şi ţara-gazdă, Brazilia, 26-13. Ultima speranţă pentru Cristina Neagu şi restul coechipierelor era victoria cu Muntengru. Ieri, pe teren a apărut altă echipă a României. Nu s-au mai văzut greşelile din precedentele jocuri, concentrarea n-a lipsit niciun minut iar ambiţia şi determinarea s-au citit pe feţele ”tricolorelor” toate cele 60 de minute. Rezultatul? Unul pe care ni l-am dorit enorm! O victorie cu Muntenegru, vicecampioana olimpică de la Londra.

Joi, meciul cu Spania, ora 20.40

Portăriţa Paula Ungureanu a fost în zi mare, apărând aproape jumătate din şuturile trimise de muntenegrence. Cristina Neagu a demonstrat încă o dată că este cea mai valoroasă jucătoare a lumii, a marcat 10 goluri pentru România şi le-a condus pe fete spre succesul mult-aşteptat. Pentru ”tricolore” urmează partidele cu Spania, vineri, de la ora 20.40, ora României şi Norvegia, campioana olimpică en-titre, duminică, ora 22.40. Tot ieri, în grupa României, Spania a învins Brazlia şi a complicat un pic calculele grupei. Primele patru clasate în fiecare din cele două grupe se vor califica în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice, unde se va juca încrucişat şi eliminatoriu pentru semifinale.

La Mondiale s-a întâmplat aproape la fel

Handbalistele noastre par să refacă traseul de la Mondialul din decembrie, în meciurile cu adversari tari. Atunci, ”tricolorele” au câştigat primele două meciuri din grupă, cele cu modestele naţionale din Puerto Rico şi Kazakhstan, dar apoi au fost învinse în trei jocuri consecutive de Spania, Norvegia şi Rusia. Când toată lumea le vedea eliminate după faza grupelor, fetele lui Ryde au demonstrat ce înseamnă o echipă puternică şi au revenit în forţă, eliminând Brazilia şi Danemarca. În semifinale au pierdut cu Norvegia, dar au luat bronzul după succesul din finala mică, în faţa Poloniei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net