Orgii și desfrâu total la petrecerile olimpicilor. Realitatea din spatele concursurilor oficiale

Ultima actualizare:

    Greg Rutherford (29 de ani)foto: Attitude Magazine/The Sun
Greg Rutherford (29 de ani)foto: Attitude Magazine/The Sun

Greg Rutherford (29 de ani) este un atlet de succes. Face parte din echipa Marii Britanii și a primit aurul olimpic pentru săritura în lungime la Jocurile Olimpice de vară din 2012, câștigând, atunci, primul său mare titlu internațional din carieră.

Au mai urmat și altele, iar la Jocurile Olimpice de la Rio a fost medaliat cu bronz, însă nu a fost prea mulțumit.Totuși, cât de trist poate fi un sportiv de performanță care nu duce lipsă de nimic? Cariera îi aduce bani buni, dar cel mai important, foarte multe oferte din partea domnișoarelor singure și dornice de câteva momente incitante.


    Greg Rutherford a început să fie căutat de multe femei și chiar de bărbați, după ce a devenit cunoscuți în lumea sporturilorfoto: Attitude Magazine/The Sun
Greg Rutherford a început să fie căutat de multe femei și chiar de bărbați, după ce a devenit cunoscuți în lumea sporturilorfoto: Attitude Magazine/The Sun

În 2005, la Jocurile Olimpice Europene pentru Juniori, are au avut loc în Lituania, și în 2006, la Jocurile Commonwealth Greg a cunoscut un stil de viață complet diferit de cel pe care îl cunoștea până atunci, potrivit The Sun. Atletul a pătruns în culisele olimpiadelor dar, cel mai important, în culisele petrecerilor organizate după competițiile sportive. „Jocurile Commonwealth din 2006 au fost un lucru enorm pentru mine. (...) A fost prima mea experiență cu puterea pe care ne-o dădeau acreditările pe care le purtam cu toții la gât. Așa cum am învățat ulterior, membrii mai mari ai echipei noastre se refereau la ele drept «permise pentru sex», pentru că, ei bine, deblocau anumite uși”, povestește Greg, într-un interviu pentru The Sun.

Mai multe cupluri făceau sex în aceeași cameră

„Atleții englezi erau intens criticați pentru că nu câștigau suficiente medalii și vedeam de ce – unii păreau mai porniți să se distreze și să fie obraznici, decât să încerce să stabilească recorduri personale. Nu sunt sigur că lucrurile s-au schimbat prea mult de atunci, din păcate”, relatează sportivul.

Petrecerile organizate la finalul olimpiadelor oficiale ajungeau să se transforme în adevărate orgii. „La vârsta de 18 ani, am fost expus și implicat în comportamentul promiscuu și hedonistic care reprezintă o temă familiară la sfârșitul marilor campionate. Uneori mă trezeam că eu - și mai multe cupluri – făceam sex în aceeași cameră. În noaptea ceremoniei de închidere (a Jocurilor Olimpice din 2005, n.r.) a fost o petrecere uriașă, și am găsit absolut ireal ceea ce se întâmpla. Eram uimit de cât de mulți oameni se îmbătau și de cât de mult sex se întâmpla în stânga și îndreapta”, povestește atletul.

Pe măsură ce a devenit cunoscut în lumea sporturilor și după ce a câștigat o medalie de aur, Greg Rutherford a început să fie căutat și să primească oferte care mai de care mai deocheate. „În atmosfera febrilă din Londra din 2012, toți voiau să fie asociați cu un englez care a câștigat o medalie de aur. Fanii mei pe Twitter au crescut enorm, de la ceva de genul 6.000, la peste 100.000, iar curând am început să primesc oferte sexuale”, spune el. Și nu doar femeile cochetau cu ideea de a ajunge în pat cu el: „Și nu era vorba doar de tinere femei – se pare că am început să prind lipici și la gay, ceea ce era flatant”.

Twitter-ul i-a adus unul dintre cele mai minunate lucruri din viața lui


    Susie Verill, Greg Rutherford, și fiul lor, Millofoto: Getty
Susie Verill, Greg Rutherford, și fiul lor, Millofoto: Getty

Totuși, Greg susține că nu a dat niciodată curs invitațiilor sexuale, dar că un lucru minunat s-a întâmplat în timp ce stătea pe Twitter. „Cine nu vrea ca oamenii să îi spună că e atrăgător? Niciodată nu am dat curs ofertelor, dar mai târziu în acel an am început să vorbesc pe Twitter cu o persoană fantastic de isteață, deșteaptă și atrăgătoare – Susie Verrill – care a ajuns să fie mama copilului meu”, a mărturisit. Acum, cei doi au împreună un fiu pe nume Milo.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net