Schumacher e tot mai bine. Ultimele veşti despre starea lui de sănătate

Ultima actualizare:

    Mai mulţi sponsori de calibru au decis să nu mai prelungească contractele cu Michael SchumacherFoto: Reuters
Mai mulţi sponsori de calibru au decis să nu mai prelungească contractele cu Michael SchumacherFoto: Reuters

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, anunţat pentru presa germană că starea de sănătate a fostului campion de Formula 1 se îmbunătăţeşte "în mod lent".

"Avansăm, în mod lent, desigur, dar avansăm" a spus Corinna, care săptămâna trecută a participat la un concurs de călărie desfăşurat la ferma familiei din Elveţia.

La data de 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, iar până la data de 16 iunie a fost în comă.

Cronologie, de la accident şi până acum la ieşirea din comă

29 decembrie 2013Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat cu un elicopter la un spital din Grenoble. Unitatea medicală a confirmat că germanul este într-o stare critică. El a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală30 decembrieParchetul din Albertville a anunţat deschiderea unei anchete privind "circumstanţele şi cauzele accidentului de schi", care ar fi avut loc în afara pârtiei semnalizate.3 ianuarieÎn ziua în care Michael Schumacher a împlinit 45 de ani, zeci de fani ai echipei Ferrari s-au strâns în faţa spitalului din Grenoble, pentru a-şi susţine idolul.29 ianuarieDupă patru săptămâni de comă artificială, Michael Schumacher a fost plasat în faza de trezire progresivă. Sedativele administrate fostului pilot au fost diminuate pentru a permite începerea unui proces de trezire.14 februarieMichael Schumacher s-a refăcut după o infecţie pulmonară pe care a contractat-o.17 februarie"Nicio infracţiune nu a fost reţinută în sarcina cuiva. Accidentul a avut loc în afara pârtiei. Semnalizarea, balizajul, jaloanele şi informaţiile oferite cu privire la limitele pârtiei au fost în conformitate cu normele franceze în vigoare", a stabilit procurorul din Albertville, care a închis cazul.25 martiePlasat în comă artificială, Michael Schumacher este într-o stare "stabilă", a anunţat purtătorul de cuvânt al familiei. Germanul a fost supus la două operaţii pe creier pentru a i se îndepărta două hematoame. Rămâne la terapie intensivă.4 apriliePurtătorul de cuvânt al familiei Schumacher, Sabine Kehm, a anunţat, într-un comunicat, că Michael are momente în care dă semne de luciditate şi de trezire. "Michael face progrese... ", a precizat ea.16 iunieKehm a anunţat că Michael Schumacher a ieşit din comă şi a părăsit spitalul din Grenoble. El va urma o "lungă perioadă de readaptare", la un spital din Lausanne, unde a fost transferat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net