Simona Halep la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Simona Halep e in sferturi la Indian Wells FOTO: AP
Simona Halep e in sferturi la Indian Wells FOTO: AP

După o pauză de câteva săptămâni, tenisul feminin la cel mai înalt nivel revine. Pentru Simona Halep la Indian Wells urmeaz[ un turneu important, unde va fi a treia favorită. Ea și-a aflat în această dimineață posibilile adversare. Ea are BYE în primul tur, la fel ca și celelalte favorite ale turneului.

Desemnată cap de serie numărul 3, Simona Halep la Indian Wells are tur liber în faza inaugurală. Ea a picat pe jumătatea de tablou a principalei favorite, Serena Williams, revenită după 14 ani la Indian Wells. Prima adversară a jucătoarei nostre va fi învingătoarea din meciul dintre Silvia Soler Espinosa și o jucătoare venită din calificări.

În turul al treilea, dacă se va respecta calculul hârtiei, românca ar urma să joace contra celei de-a 28-a favorite, americanca Varvara Lepchenko. Apoi, în optimi, Simona ar urma să joace împotriva învingătoarei dintre Garbine Muguruza, cap de serie 19, și Karolina Pliskova, favorită 14.

Simona Halep la Indian Wells: ar putea juca în sferturi cu Agnieszka Radwanska

În sferturile de finală – dacă se respectă calculele hârtiei – Simona Halep la Indian Wells ar putea juca împotriva favoritei 7, poloneza Agnieszka Radwanska. În fine, în semifinale jucătoarei noastre i-ar ieși în cale Serena Williams, liderul clasamentului mondial, cea care revine la Indian Wells după 14 ani de absență. În sferturi, Serena ar putea juca împotriva rusoaicei Makarova.

În jumătatea inferioară de tablou sferturile de finală ideale sunt Eugenie Bouchard (6) – Caroline Wozniacki (5) și Ana Ivanovic (4) – Maria Sharapova (2). Dar până atunci e cale lungă…

Simona Halep la Indian Wells nu e singura de pe tabloul principal

Alături de Simona Halep la Indian Wells se mai află o româncă. În condițiile în care Irina Begu este accidentată și a rămas la București, iar Alexandra Dulgheru a fost a doua sub linia admiselor (s-a retras din calificări după calificarea în finala de la Kuala Lumpur), a doua româncă de pe tabloul principal de simplu este Monica Niculescu. Aceasta va juca în primul tur contra sârboaicei Aleksandra Krunic, urmând ca în turul secund să joace un meci de gală contra principalei favorite, americanca Serena Williams.

Simona Halep la Indian Wells va juca nu doar pentru bucuria de a fi pe teren, ci și pentru a rămâne pe locul 3 în clasamentul mondial. Ea a început săptămâna pe locul 3 în clasamentul mondial WTA, dar ea ar putea fi depășită în ierarhia de peste două săptămâni – atunci se va publica următorul clasament – de Petra Kvitova. Cehoaica, deși nu participă la Indian Wells, o va depăși pe Simona în cazul în care românca nu va ajunge în optimile de finală ale turneului american.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net