Wozniacki, prea tare pentru Piti

Ultima actualizare:

    Alexandra Dulgheru  a ajuns pe locul 79 WTA
Alexandra Dulgheru a ajuns pe locul 79 WTA

Alexandra Dulgheru pare să nu poată depăşi ”complexul” Wozniacki. Românca nu i-a făcut faţă nici de această dată danezei, ele mai având până acum două confruntări, ambele câştigate de Wozniacki (în 2010, la Roland Garros şi anul acesta la Doha).

Finala de la Kuala Lumpur a durat o oră şi 50 de minute, dar la scurt timp după start s-a întrerupt din cauza ploii şi s-a reluat peste două ceasuri. 

Deşi a câştigat primul set, Dulgheru a trebuit să se recunoască învinsă în celelalte două, iar Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, a ridicat trofeul şi o dată cu această performanţă a încasat 43.000 de dolari şi 280 de puncte în ierarhia mondială. Românca de 25 de ani a disputat astfel cea de-a treia finală a carierei, până acum reuşind să se impună în ultimele acte la Varşovia (2009, 2010). 

Oricum, sportiva noastră a avut o săptămână bună fiindcă a reuşit să învingă trei jucătoare de top, a ajuns într-o finală după cinci ani şi a urcat de pe locul 94 pe 72 în topul WTA. ”Piti” Dulgheru a obţinut pentru prezenţa în finală 21.400 de dolari şi 180 de puncte în clasament.

În Cupa Davis urmează Slovacia

România a învins cu 5-0 în Cupa Davis Israel și va va întâlni acasă în turul doi al Grupei I, în intervalul 17-19 iulie, echipa Slovaciei, câştigătoarea urmând să evolueze în barajul pentru Grupa Mondială. Calificarea a fost obţinută încă de sâmbătă, când perechea Mergea/Tecău s-a impus în faţa cuplului Botzer/Leshem, vineri Ungur dispunând de Botzer, iar Copil trecând de Sela. Astfel, jocurile de ieri au fost doar pentru palmares: Copil l-a bătut Botzer şi Ungur pe Leshem. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net