Ciprian Sora îşi deschide sală de fitness şi K1 la Sala Polivalentă. Vezi cât costă şedinţele

Ultima actualizare:

    Ciprian Sora alături de unul dintre elevii săi la cursurile de kickboxing (foto: cipriansora.ro)
Ciprian Sora alături de unul dintre elevii săi la cursurile de kickboxing (foto: cipriansora.ro)

Academia de lupte a lui Ciprian Sora îşi mută sediul din strada Căminului nr. 6 în incinta Sălii Polivalente din Capitală. Clubul sportiv al luptătorului K1 va oferi bucureştenilor, începând de mâine, şedinţe de fitness, gimnastică aerobică, lupte K1, kickboxing, muay thai şi masaj.

Noua sală de sport a lui Ciprian Sora va funcţiona la etajul 1 al Sălii Polivalente, pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi. Activitatea clubului a fost mutată aici încă de luni, însă deschiderea oficială va avea loc vineri, în prezenţa primarului sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone. Din suprafaţa totală a sălii, 400 de metri pătraţi sunt alocaţi şedinţelor de fitness, iar 300 de metri pătraţi cursurilor de kickboxing. Tot aici, antrenorii care lucrează împreună cu Ciprian Sora vor preda lecţii de zumba fitness. Bucureştenii care vor deveni membri ai clubului se vor putea delecta şi cu şedinţe de masaj de relaxare, sportiv şi anticelulitic.

Aşa arată sala de fitness a lui Sora de la Sala Polivalentă (foto: cipriansora.ro)
Aşa arată sala de fitness a lui Sora de la Sala Polivalentă (foto: cipriansora.ro)

Preţurile practicate de clubul sportiv variază în funcţie de serviciile oferite. Un abonament de 8 şedinţe la fitness costă 120 de lei, unul de 12 şedinţe – 145 de lei, în vreme ce unul nelimitat costă 185 de lei. Pentru cei care vor să practice kickbox, abonamentul de 8 şedinţe costă 120 de lei, cel de 12 şedinţe e 140 de lei, iar cel nelimitat costă 170 de lei. Pentru şedinţele de kangoo-jumps plătiţi 155 de lei (8 şedinţe), 195 de lei (12 şedinţe) sau 30 de lei (o şedinţă). Mai multe amănunte găsiţi pe pagina de internet a clubului sportiv CS GYM.

image
image
image
image
image
image
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Nationala Romaniei (Sportpictures) jpg
image jpeg
iubite fotbalisti romani jpg
Nationala Romaniei, asteptat de fani la baza de la Warzburg, din Germania, la EURO 2024 jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Razvan Marin la nationala Romaniei (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net