Roger Federer, în patru exemplare

Ultima actualizare:

    Charlene Riva şi Myla Rose  erau prezente mereu, alături de mama lor, Mirka, la meciurile lui Federer
Charlene Riva şi Myla Rose erau prezente mereu, alături de mama lor, Mirka, la meciurile lui Federer

Roger Federer este, cu siguranţă, în al nouălea cer. Soţia sa, Mirka, a născut marţi seară doi băieţi! Ei mai aveau două fete, de asemenea, gemene!

Vestea a fost dată chiar de fericitul tătic, pe contul de Twitter, marţi spre miezul nopţii în România. El se retrăsese alaltăieri din turneul Masters de la Madrid tocmai pentru a fi alături de soţia sa, care urma să nască într-o clinică din Zurich. Cei doi bebeluşi vor primi numele de Leo şi Lenny şi toată lumea aşteaptă prima poză cu ei. Probabil că şi în cazul lor tenismenul va proceda la fel ca şi în cazul gemenelor Charlene Riva şi Myla Rose, născute la 23 iulie 2009.

Atunci, la câteva zile după naştere, pentru ca toţi fanii să îi vadă fetele, elveţianul a postat pe contul de Facebook o poză cu întreaga familie, renunţând la sute de mii de euro, cât i se oferiseră pentru exclusivitate. Imediat după ce vestea naşterii băieţilor a făcut înconjurul lumii, au apărut şi statisticienii. Care au spus că doar o dată la 700.000 de cazuri se întâmplă ca o familie să aibă două perechi de gemeni consecutiv.

Dar ceea ce nu se prea cunoaşte este că în familia Federer gemenii sunt la ordinea zilei. În 2010, pe 13 octombrie, sora lui Roger, Diana, a născut doi băieţi, care au fost botezaţi Roman şi Emilie. Născută în 1979, Diana este cu doi ani mai mare decât mult mai cunoscutul ei frate. Ea lucrează ca asistentă la un spital din SUA, dar a născut totuşi acasă, la Basel.

Cotă de 10.000 la 1 să joace finala de mixt la Wimbledon

Cotă de 10.000 la 1 să joace finala de mixt la Wimbledon
Cotă de 10.000 la 1 să joace finala de mixt la Wimbledon

Aşa cum era de aşteptat, după ce Federer a devenit tată casele de pariuri din Anglia au şi scos la iveală cotele pentru ca fiii şi fiicele lui Roger să îi calce pe urme. Cei mai mulţi bani se oferă pentru o finală de vis la dublu mixt la Wimbledon. Dacă pe teren în ultimul act al turneului londonez se vor afla toţi cei 4 copii ai familiei Federer, atunci pentru o liră pariată se vor câştiga 10.000. De asemenea, cota pentru ca vreunul dintre cei 4 să câştige titlul la simplu este de 100/1. Dar cel mai trăznit dintre pariurile lansate este următorul: se oferă o cotă de 1.000/1 în cazul în care Mirka va naşte o nouă pereche de gemeni!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
Nationala Romaniei, asteptat de fani la baza de la Warzburg, din Germania, la EURO 2024 jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Razvan Marin la nationala Romaniei (EPA) jpg
Denis Dragus la nationala Romaniei (EPA) jpg
fani romani euro jpg
Dragus saruta sotia jpg
Nationala Romaniei (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net