Martina Hingis a vrut să-şi omoare soţul!

Ultima actualizare:
Martina Hingis (Foto: Reuters)
Martina Hingis (Foto: Reuters)

Elveţianca Martina Hingis (32 de ani) e în centrul unui imens scandal după ce şi-ar fi luat la bătaie soţul. Traumatizat, francezul Thibault Hutin s-a refugiat în ţara sa natală, la Paris.

Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile, Martina Hingis, e protagonista unui incident domestic rar întâlnit. Mai exact, elveţianca e acuzată de tentativă de omor chiar de către soţul său, Thibault Hutin (26 de ani), practicant al echitaţiei.

Căsătoriţi din 2010, Martina şi Thibault se aveau de ceva vreme ca şoarecele şi pisica, francezul susţinând că a fost înşelat de mai multe ori în timpul căsniciei. Lucrurile au degenerat luni seară, la domiciliul cuplului din oraşul elveţian Feusisberg.

Conform lui Hutin, Martina s-ar fi năpustit asupra sa în complicitate cu mama ei, Melanie Molitor, şi cu prietenul acesteia, Mario Widmer. „M-au bătut şi m-au zgâriat. Am încercat să rezist, dar Mario Widmer m-a lovit în cap cu un DVD player. Sunt şocat, au încercat să mă omoare. Eu sunt educat să nu lovesc femeile", a declarat Hutin.


    Martina Hingis (Foto: Reuters)
Martina Hingis (Foto: Reuters)

Speriat, Thibault Hutin a apelat imediat la poliţie, plângându-se inclusiv de faptul că atacatorii i-au luat cardurile şi paşaportul. De frică să nu fie linşat, francezul a luat primul avion spre Paris. „Am vânătăi şi zgârieturi la gât, la cap şi la antebraţul drept. Sunt foarte speriat. Ce poate urma? Poate un glonţ, nu ştiu", a mai spus soţul Martinei Hingis.

- A fost numărul unu în lume timp de 209 săptămâni.- A câştigat 43 de turnee WTA, dintre care 5 de Mare Şlem (trei la Australian Open, unul la Wimbledon şi unul la US Open)- A strâns premii în valoare de peste 20 de miloane de dolari.- În întreaga carieră, are un procentaj al victoriilor de peste 80 la sută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net