Schumacher, motiv de ceartă între medici

Ultima actualizare:

    Schumacher  mergea la schi  în fiecare iarnă
Schumacher mergea la schi în fiecare iarnă

Michael Schumacher s-a rănit grav la schi în urmă cu mai bine de două săptămâni, a fost operat de două ori şi e ţinut în viaţă de aparate. Medicii nu ştiu ce să mai creadă.

Acum, unii neurochirurgi susţin că el se va reface, alţii spun că va rămâne cu sechele, în timp ce alţii avertizează că organele pot fi grav afectate dacă nu e scos din comă.

Septuplul campion mondial la Formula 1 e pe mâna doctorilor de la o clinică din Grenoble care explică faptul că fostul sportiv are mici şanse să se recupereze, însă colegii lor de la Geneva cred contrariul. Un specialist spune că peste o treime dintre pacienţii care suferă traume cerebrale îşi revin şi-n timp îşi recapătă funcţiile locomotorii.

Mai mult, alţii îi critică pe cei care l-au operat pe Schumacher motivând că nu erau necesare şi spun că ar mai putea fi ţinut în starea de comă indusă pentru circa alte trei săptămâni.

Dar, şi-n această privinţă au apărut controverse. „Nu trebuie să stea mai mult de două săptămâni în această stare de comă, pericolul e că ficatul poate fi grav afectat de la anestezic", a afirmat medicul neamţ Heinzpeter Moecke.

Conform celor de la Bild, doctorii de la clinica din Grenoble în care e internat Schumacher s-au decis ca la sfârşitul săptămânii să-l scoată din comă, dar până atunci vor efectua mai multe teste pentru a afla exact care zone ale creierului au fost afectate. Scopul acestei proceduri va releva ce simţuri au avut de suferit şi-i vor pune în gardă pentru momentul în care fostul pilot va fi trezit din starea actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net