Au dat-o în bară de la 7 metri!

Ultima actualizare:

A fost o întâlnire dominată în mare parte de nemţoaice, care au profitat de erorile copilăreşti ale româncelor şi s-au impus la final cu o diferenţă de trei goluri (26-23).

Dacă Germania a făcut spectacol prin aruncările de la distanţă, tricolorele s-au întrecut în ratări de pe semicerc. Cele mai dureroase au fost cele de la 7 metri, România irosind nu mai puţin de şase astfel de posibilităţi de a marca. Pe rând, Brădeanu, Marin, Nechita şi Neagu şi-au bătut joc de ocaziile create, trăgând în bară sau în portăriţa germană Woltering. Contra Germaniei, cea mai prolifică marcatoare a nostră a fost Ada Nechita (6 goluri), urmată de Cristina Neagu, cu patru reuşite.

În ciuda înfrângerii de ieri, şansele de calificare ale României în optimile de finală rămân intacte, primele patru clasate din fiecare grupă urmând să meargă mai departe. Pentru noi, urmează întâlnirile cu Ungaria (mâine, 20.15, DolceSport) şi Cehia (vineri, 20.15, DolceSport), România având nevoie de cel puţin o victorie pentru a evita marea favorită Norvegia în optimi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net