24 de ore de speranţă

Ultima actualizare:

    Rapidiştii speră să  primească o veste favorabilă azi şi  să joace în Liga I
Rapidiştii speră să primească o veste favorabilă azi şi să joace în Liga I

Rapidiştii au mai luat o gură de oxigen ieri. Una pentru o zi, având în vedere că azi judecătorii de la Curtea de Apel vor da o decizie privind falimentul clubului. Dacă nu se va schimba soluţia iniţială, clubul din Giuleşti va fi retrogradat în liga a cincea. În caz contrar, echipa va juca în prima ligă.

Rapidiştii aşteaptă azi, de la Curtea de Apel, răspunsul vizavi de cererea de  suspendare  a executării silite cerută de mai multe firme şi persoane, după ce instanţa a admis ieri solicitarea clubului de schimbare a termenului, care iniţial fusese stabilit în 20 iulie. Şi asta pentru că oficialii LPF îi somaseră pe giuleşteni să-şi rezolve situaţia juridică până azi, când la Adunarea Generală a Ligii se va stabili ţintarul viitorului sezon. Curtea de Apel Bucureşti a judecat ieri cererea SC Fotbal Club Rapid, formulatăde către administratorul judiciar Aurel Brihac, de judecare mai rapidă a cererii de suspendare a executării silite cerută de mai multe firme şi persoane. Instanţa a mai dispus ca la dosar să fie ataşată decizia din 13 iunie a Tribunalului Bucureşti privind intrarea în faliment a SC Fotbal Club şi dosarul în care clubul a cerut suspendarea intrării în faliment, cerere respinsă în 7 iulie de Curtea de Apel Bucureşti. 

Ieri, în timpul judecării cererii FC Rapid, zeci de suporteri rapidişti au aşteptat pronunţarea soluţiei la intrarea în sediul Curţii de Apel, în speranţa că un rezultat favorabil al judecătorilor ar putea salva echipa de la excluderea din Liga I. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net