Astra - Dinamo, derby pentru titlu

Ultima actualizare:

    Meciul dintre Astra  şi Dinamo se va juca  pe viaţă şi pe moarte
Meciul dintre Astra şi Dinamo se va juca pe viaţă şi pe moarte

Liga I îşi consumă duminică, 28 februarie, cea mai importantă dispută. Vom afla echipa ce va câştiga sezonul regulat şi va intra în play-off de pe poziţia de conducătoare. Totuşi, Astra şi Dinamo ar putea pleca de la egalitate în privinţa punctelor.

Astra lui Şumudică, probabil la ultimul meci pe banca echipei după ce comisiile vor lua o decizie în privinţa statutului său de parior, va primi vizita „câinilor” lui Rednic. Şi unul şi altul se confruntă cu probleme de lot, oamenii ce au dus greul fiind aproape să rateze tocmai ultimul duel. Portarul Silviu Lung junior are probleme medicale, iar atacantul Denis Alibec a fost supus unor teste la o clinică de specialitate pentru a se afla dacă va putea fi pe teren împotriva bucureştenilor.

De partea cealaltă, „Puriul” se confruntă cu o gripă ce i-a afectat pe mai mulţi dintre fotbaliştii săi şi speră ca la ora disputei să alinieze cel mai bun „11”. Oricum, şi dacă va avea tot lotul la dispoziţie misiunea lui Rednic e grea, în condiţiile în care, în ultimii trei ani Dinamo nu s-a mai impus pe terenul Astrei şi, mai mult, la Giurgiu a suferit cea mai grea înfrângere din istorie, „astralii” impunându-se cu 6-1. În plus, Şumudică are un avantaj moral în faţa „Puriului” învingându-l de patru ori cu echipe diferite.

„Noi ne pregătim de meciul cu ei. Întâlnim o formaţie foarte bună, chiar dacă le-au plecat fotbalişti importanţi. Şumudică are calitatea de a mobiliza grupul şi are rezultate, deşi condiţiile sunt grele. Noi mai avem unele lucruri de pus la punct, dar am început să arătăm ca o echipă ce e bine aşezată în teren”, a anunţat antrenorul dinamovist. În plus, „Şumi” ar putea fi ambiţionat de faptul că derby-ul cu Dinamo ar putea fi ultimul în calitate de antrenor în Liga I pentru o lungă perioadă, el fiind descoperit ca parior, contrat regulamentului.

„Ar fi păcat ca înainte de play-off să nu mai avem antrenor principal la meciuri. Va putea efectua antrenamentele, dar nu va putea sta pe bancă în timpul jocurilor oficiale”, au comentat „astralii”, care au încasat şi din restanţele financiare, banii de pe urma transferului lui Budescu în China, fiind livraţi în conturi.

Duel de foc şi la retrogradare

Tot duminică se va juca şi partida Chiajna – Voluntari, un meci între codaşele campionatului. Trupa lui Ganea are 21 de puncte, iar Concordia doar 17 şi ambele se vor întâlni în play-out, acolo unde se dă lupta pentru evitarea retrogradării. Cum ambele sunt echipe de lângă Bucureşti, va fi un fel de derby local, dar Voluntari pare avantajată după ce s-a impus în faţa Stelei, 3-1, iar Chiajna a fost umilită de Dinamo, 4-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
avion boeing 737 max
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net