Avem derby din trei în trei zile

Ultima actualizare:

    Iubitorii fotbalului vor avea  o săptămână plină de duelurile  dintre stelişti şi dinamovişti
Iubitorii fotbalului vor avea o săptămână plină de duelurile dintre stelişti şi dinamovişti

După mai bine de trei luni de aşteptare, fanii vor avea parte de un nou meci de calibrul Dinamo – Steaua. Mai mult, programul Cupei şi al Ligii I s-a intersectat astfel încât suporterii îşi vor vedea favoriţii la lucru de două ori în această săptămână.

Cele două mari rivale nu s-au mai întâlnit de la finalul lunii noiembrie, când roş-albii au întrerupt seria de invincibilitate a celor din Ghencea, 3-1. Mâine, în prima manşă a semifinalelor Cupei României, „câinii” speră să-şi învingă iar duşmanul tradiţional, mai ales că jocul va avea loc în „Ştefan cel Mare”. Apoi, duminică, la trei zile de la întâlnirea din competiţia KO, Dinamo – Steaua se va desfăşura în debutul play-off-ului Ligii I. Interesant e că o victorie a gazdelor nu va fi recompensată cu un bonus special, ci va fi unul obişnuit pentru un succes pe teren propriu.

„Băieţii au prime normale la acest joc! Mă bazez doar pe ambiţia lor de a bate marea rivală!”, a spus acţionarul roş-albilor, Ionuţ Negoiţă.

Oricum, interesul pentru meci este enorm, fanii gazdelor cumpărând deja peste 5.000 de bilete, o treime din capacitatea stadionului. De altfel, luna viitoare, povestea se va repeta şi vor mai exista două derby-uri. La data de 9 aprilie, elevii lui Rednic şi cei ai lui Reghecampf se vor confrunta în etapa a şasea a play-off-ului, iar pe 20 aprilie se vor revedea în returul semifinalelor Cupei României. 

Becali pierde 700.000 €

Campioana s-a clasat pe locul cinci în sezonul regulat, iar asta i-a adus echipei lui Becali o pagubă serioasă. Potrivit noii grile de distribuire a drepturilor tv, Steaua a pierdut 700.000 de euro. CFR Cluj, care a terminat anul trecut pe poziţia a 3-a, iar acum este pe locul 8 la finele sezonului regulat, pierde 600.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net