Borcea, pe patul spitalului!

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoareFoto: Arhiva Click!
Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoareFoto: Arhiva Click!

Cristi Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor", a ajuns din nou la spital, acuzând probleme cardiace.

Cristi Borcea este încarcerat la Penitenciarul Poarta-Albă și a fost adus azi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde va fi supus unor investigații medicale și nu va rămâne internat.

"Cristian Borcea a fost prezentat la Spitalul Județean Constanța pentru o serie de investigații medicale amănunțite. Acesta nu a acuzat o stare de sănătate rea, dar are probleme cardiace mai vechi și a fost transportat la spital pentru o serie de analize și investigații ce nu pot fi realizate în rețeaua sanitară a penitenciarelor. Nu va rămâne internat, la finalizarea procedurilor urmând să se întoarcă în penitenciar”, au precizat reprezentanții Penitenciarului-spital de la Poarta Albă.

"A venit pentru un control de rutină. A ieșit bine și se poate întoarce la penitenciar”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, dr. Mihnea Avram.

Fostul acţionar al lui Dinamo a mai ajuns la aceeași unitate sanitară și la începutul lunii iulie, după ce a avut dureri în zona toracelui.

Omul de afaceri a fost transportat la spital de două ori, fiind internat în Secția de Cardiologie pentru analize și investigaţii medicale amănunţite, fiindu-i făcută și o coronarografie, care, potrivit medicilor, a ieșit bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net