Chiricheş, lăsat acasă de Tottenham

Ultima actualizare:

    Chiricheş se va antrena la Londra cu un preparator fizicFoto: Guliver/Getty Images
Chiricheş se va antrena la Londra cu un preparator fizicFoto: Guliver/Getty Images

Vlad Chiricheş a intrat pe mâna medicilor de la Tottenham şi până aproape de sfârşitul lunii, când colegii săi vor reveni din America, el va urma un program special de recuperare.

Căpitanul echipei naţionale acuză din nou dureri la spate, accidentarea suferită în iarnă chinuindu-l şi acum. A fost nevoit să stea două luni departe de gazon, dar a revenit şi a avut evoluţii apreciate. A activat inclusiv pentru “tricolori” în amicalele din vară cu Albania şi Algeria. Dar acum, când s-a întors la echipa de club, problemele au reapărut şi tocmai în momentul în care ar fi trebuit să-l impresioneze pe noul antrenor al lui Spurs, Mauricio Pochettino.

Lotul englezilor se află de miercuri în Statele Unite ale Americii pentru perioada de pregătire, însă românul a fost lăsat acasă. Ştirea a apărut şi pe siteul oficial al londonezilor, explicaţia fiind, fără alte detalii, că fundaşul acuză dureri la spate. Alături de el se află şi brazilianul Sandro, acesta fiind în refacere după ce a contactat un virus.

Acum o lună a făcut nuntă de 500.000 €

Vlad şi iubita sa, Sabrina, şi-au unit destinele luna trecută, relaţia dintre ei datând de şase ani. Nunta a avut loc în Italia, la un castel de lângă Florenţa, şi la eveniment au participat 400 de invitaţi, printre care şi foştii săi colegi de la Steaua, în frunte cu naşul Mihai Pintilii. Petrecerea a fost una fastuoasă, s-au servit delicatese şi atmosfera a fost incinsă de artişti ca Delia sau Ştefan Stan. Costurile totale s-au ridicat la 500.000 de euro, jumătate din salariul pe care fotbalistul îl primeşte anual de la Tottenham.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net