Cristiano Ronaldo, huiduit de propriii fani

Ultima actualizare:

    Ronaldo a ajuns la  90 de goluri marcate  în Liga CampionilorFoto: AP
Ronaldo a ajuns la 90 de goluri marcate în Liga CampionilorFoto: AP

Cristiano Ronaldo e cel mai bun din Champions League şi cifrele o demonstrează. A marcat, Real a trecut de optimi, însă a fost apostrofat chiar la el acasă, pe „Santiago Bernabeu”.

Portughezul a fost titular în meciul cu AS Roma şi a devenit omul cu cele mai multe prezenţe în fazele superioare ale Ligii Campionilor, 57. A înscris şi şi-a îmbunătăţit recordul, fiind golgheterul all-time al întrecerii, cu 90 de reuşite. Totuşi, el a fost ”răsplătit” cu un cor de fluierături din partea suporterilor Realului. Explicaţia: zilele trecute, după eşecul de acasă cu Atletico, 0-1, el şi-a atacat colegii şi fostul antrenor, Benitez.

„Dacă toţi ar fi la nivelul meu, am fi pe locul unu în clasament. Nu vreau să subestimez pe nimeni, dar când nu sunt cei mai buni în echipă e greu să câştigi”, a spus el, dând de înţeles că unii au o pregătire fizică precară din cauza ex-tehnicianului, Benitez.

“Dacă unii fani cred că ar trebui vândut Ronaldo, cred că sunt nebuni. Ar trebui să se mai gândească puţin la asta. Respect fanii, dar când lucrurile nu merg bine ar trebui să sprijini jucătorii…”, a spus căpitanul Ramos.

Totti, ultimul joc în Ligă

Legendarul jucător al Romei, Francesco Totti, 39 de ani, se va retrage la finalul acestui sezon, iar jocul cu Real a fost ultimul al său în Liga Campionilor. A intrat pe teren în minutul 74 şi toţi suporterii madrileni l-au aplaudat la scenă deschisă. La finalul partidei, el s-a dus în vestiarul rivalilor şi i-a cerut tricoul lui Sergio Ramos.

„A vrut un tricou cu semnătura mea şi a fost o onoare. Îl admir de mulţi ani, pentru părul lui lung, pentru că e un mare star. Mi-a dat şi el tricoul lui, o să fie la loc de cinste în muzeul meu”, a spus spaniolul.

image
image
image
image
image
image
David Popovici (EPA) jpg
Valentin Mihăilă (Sportpictures) jpg
Romania la meciul cu Ucraina de la EURO 2024 (Sportpictures) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
David Popovici jpg
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Nationala Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net