Cristiano Ronaldo se iubeşte cu o blondă sexy

Ultima actualizare:

    Portughezul s-a  afişat cu mai multe  femei după  despărţirea de Irina
Portughezul s-a afişat cu mai multe femei după despărţirea de Irina

Cristiano Ronaldo s-a despărţit de modelul rus înaintea Sărbătorilor de Iarnă, după o relaţie de aproape cinci ani. De atunci, el a fost văzut în compania mai multor prezenţe feminine, dar cea care l-a cucerit e focoasa Vanessa.

Presa sud-americană a anunţat că tânăra de 29 de ani, reporter la Televisa Deportes, e „aleasa”. Tatonările au început recent, blonda şi fotbalistul cunoscându-se la un eveniment sportiv desfăşurat în capitala Spaniei. Apoi, ea a efectuat mai multe interviuri şi reportaje cu tema Real Madrid pentru postul său tv. Încet, dar sigur, relaţia s-a dezvoltat şi mass-media mexicană susţine că Ronaldo e de-a dreptul absorbit de frumuseţea blondei. În plus, Vanessa Huppenkothen are şi cunoştiinţe fotbalistice.

Ea e fata lui Dieter, cel ce a evoluat la Duisburg, şi de aici pasiunea tinerei pentru jocurile din Bundesliga. Ea are şi un master, teza fiind despre FIFA, şi pe lângă activităţile curente cochetează cu lumea modei şi a actoriei, având deja două roluri.  Deocamdată cei doi vor să păstreze discreţia şi cert e că portughezul nu a mai fost zărit alături de alte femei, sora fotbalistului Fabio Coentrao sau ziarista Lucia Villalon făcând în ultima perioadă totul pentru a-l cuceri. Deja paparazzi sunt în alertă pentru că săptămâna viitoare Vanessa va fi prezentă la meciul din Liga Campionilor dintre Real Madrid şi Schalke. Va profita de ocazie pentru a se întâlni cu Ronaldo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net