După patru ani, dinamoviştii şi-au luat un alt stelist

Ultima actualizare:

    Bicfalvi, cu tricoul  noii sale echipeFOTO: FC Dinamo
Bicfalvi, cu tricoul noii sale echipeFOTO: FC Dinamo

Steaua i-a „furat” în această iarnă pe Marica şi Tamaş, percepuţi ca dinamovişti, iar rivalii au ripostat: Bicfalvi va fi sub comanda lui Rednic până în vară, mijlocaşul cu veleităţi de atacant având ca obiectiv convocarea în lotul pentru Euro.

Fotbalistul de 28 de ani nu a mai jucat un meci oficial din octombrie anul trecut şi a decis să-şi rezilieze înţelegerea cu chinezii de la Liaoning Whowin. Liber de contract, a hotărât să revină în Liga I, mai ales că Mircea Rednic îl ofertase şi pe vremea când o antrena pe Astra. Acum nu a mai refuzat şi după patru ani s-a întors în fotbalul autohton, dar doar până la finele sezonului, după care va pleca la un club din Rusia. Bicfalvi are trecut stelist, el fiind achiziţionat de trupa din Ghencea în 2007 de la Jiul Petroşani.

La roş-albaştri a stat până în vara lui 2012 şi apoi a luat calea străinătăţii. Atacantul nu  e primul cu istoric roş-albastru ce ajunge în “Ştefan cel Mare”, ultimul exemplu de jucător care a schimbat taberele pe ruta Ghencea – Floreasca fiind Cosmin Matei, adus în iarna lui 2012, acum patru ani. “Ştiu că am un trecut stelist, dar eu sunt profesionist şi voi da totul pentru clubul unde sunt legitimat…”, a spus Bicfalvi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net