EXCLUSIV Belodedici, Vlădoiu şi Kiriţă, fotbal şi distracţie în Dubai

Ultima actualizare:

    Echipa românilor s-a distrat şi pe  teren şi în afara luiFoto: Arhivă Personală
Echipa românilor s-a distrat şi pe teren şi în afara luiFoto: Arhivă Personală

Ex-liderii Stelei sau ai lui Dinamo s-au unit şi au evoluat împotriva unei echipe alcătuite din români ce au activat în liga secundă din Emirate şi câţiva oameni de afaceri. Sejurul a durat cinci zile, unul extrem de plăcut, după cum ne-a povestit Kiriţă.

Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Giani Kiriţă, plus antrenorul Dorin Zotincă au fost oaspeţii de seamă a unei competiţii organizate pentru a suda anumite legături comerciale. Cum fotbalul e cel mai bun ambasador, a fost ales ca mijloc de socializare. „Au participat nişte oameni de afaceri şi fotbalişti români care au evoluat în liga a doua acolo. Ei erau adversarii, iar eu eram alături de Belo, Vlădoiu şi Zotincă. A fost plăcerea lor de a juca cu noi, dar o luaseră în serios, nu prea era amical. Atunci am dat şi noi drumul la motoare! Prima partidă a fost pe teren mare, pe iarbă, şi a doua pe sintetic, în echipe de câte nouă inşi. Ţi-am zis, am accelerat puţin şi am câştigat de fiecare dată cu câte şapte – opt goluri diferenţă”, a povestit Kiriţă. Apoi, a continuat: „A fost un turneu foarte tare, mi-a plăcut totul, de la organizare şi până la oameni, dar cel mai mult am fost impresionat de ceea ce am văzut acolo”. Românii au fost trataţi regeşte, fiind luaţi cu limuzina de la aeroport şi cazaţi în condiţii de lux, iar după turneu a urmat o mini – vacanţă. „Sunt nişte prieteni români acolo şi ne-au dus peste tot, de la Burj Khalifa, la palatul şeicului, la moscheea din Abu Dhabi, la mall, la plajă, am vizitat absolut totul”, a declarat fostul căpitan al lui Dinamo.

Ex-mijlocaşul „câinilor” a rămas fascinat şi de viaţa de noapte din Emirate. „Am fost la Monte Carlo, cel mai tare club de acolo, în altă seară m-am distrat în clubul lui Cavalli (n.r. – celebru creator de modă italian). În Dubai e ca-n paradis…cred că cea mai proastă maşină văzută pe stradă era Bentley. Oricum, după cinci zile petrecute în Emirate am rămas cu lucruri impresionante în memorie”, a încheiat Kiriţă.

Cei trei foşti mari jucători au  fost invitaţi la un turneu amical  în Emiratele Arabe Unite
Cei trei foşti mari jucători au fost invitaţi la un turneu amical în Emiratele Arabe Unite

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net