FCSB caută atacant! Andrei Cristea e „ţinta” lui Becali

Ultima actualizare:

    Andrei Cristea
Andrei Cristea

Patronul FCSB a pus ochii pe atacantul Iaşiului, dar managerul Mihai Stoica vrea să aducă un atacant mai tânăr.

La 34 de ani, Andrei Cristea are şanse mari să revină la echipa patronată de Gigi Becali, unde a mai evoluat două sezoane în perioada 2004-2006. Finanţatorul roş-albaştrilor caută un vârf de careu care să suplinească plecarea lui Alibec, iar veteranul Cristea, în prezent la Poli Iaşi, e una dintre principalele variante. „Mă gândesc tot timpul la un atacant, şi la două noaptea vorbeam de un atacant. Nu vreau unul de mare clasă, sunt mulţumit de Gnohere, dar vreau pe cineva care să-l înlocuiască”, a precizat Becali. „Eu m-am gândit la Cristea, dar nu vor colaboratorii. Că e în vârstă, că are 34 de ani”, a completat patronul FCSB, referindu-se la dorinţa managerului Meme Stoica de a aduce un jucător mai tânăr, care să poată fi revândut. „Şi atunci îl las pe Meme să aducă atacantul ăla de 23-24 de ani, pe care să iau şi milioane pe el. Dacă nu-l aduce Meme, atunci îl aduc eu, unul din România”, a punctat Gigi Becali.

Andrei Cristea, eroul Stelei în dubla cu Valencia din 2005, i-a fost propus lui Becali de un apropiat dinamovist. „Mă mai consult cu el, îmi place gândirea lui, nu vă spun numele. Mi-a zis «Băi, Gigi, Cristea ţi-ar prinde bine». Sau mi-a spus de atacantul ăla de la Sibiu”, a explicat Becali, referindu-se la vârful Blănaru de la Hermannstadt. De asemenea, malianul Tandia de la Sepsi e una dintre puţinele variante interne, negată însă de conducătorul FCSB. „Tandia la Steaua? Vorbim de Tandia la Steaua? Hai să nu vorbim de-astea, poate spun vreo glumă”, a precizat Becali. Din străinătate, pe agenda roş-albaştrilor a rămas în continuare atacantul spaniol Cristian Lopez, legitimat în Franţa, la Lens. „El nu a refuzat încă, dar a zis că are şi oferte mai mari”, a spus patronul vicecampioanei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net