Fost jucător la CFR: "Trebuia să le ia puncte în continuare"

Ultima actualizare:

    Laszlo Sepsi a evoluat în  perioada 2012-2014 în tricoul  celor de la CFR Cluj, dar mai  aşteaptă şi acum banii  de la fosta sa formaţieFoto: Mediafax
Laszlo Sepsi a evoluat în perioada 2012-2014 în tricoul celor de la CFR Cluj, dar mai aşteaptă şi acum banii de la fosta sa formaţieFoto: Mediafax

CFR a fost penalizată cu 24 de puncte de către FRF din cauza restanţelor financiare către cinci fotbalişti. Conducătorii au ales ca echipa să intre în insolvenţă pentru a „curăţa” restanţele, iar jucătorii îşi caută dreptatea cu avocaţii. Acum, antrenorul Trică îi scoate vinovaţi tot pe păgubiţi.

“Punctele se vor întoarce pentru că au fost muncite, ele ne-au fost luate de unii care au făcut două duşuri şi, după trei luni, cereau banii, dar luaseră 800.000 de euro în perioada asta”, a tunat tehnicianul după eşecul în faţa Stelei. Dar, Lazlo Sepsi, unul dintre cei care a ajuns în război cu ardelenii, a făcut lumină. “Oricum nu Trică a muncit acele puncte. Conducătorii de acolo nu au fost corecţi şi au primit ceea ce merită. Nu poţi să-ţi baţi joc aşa de oameni”, a spus fundaşul care a evoluat în perioada 2012 - 2014 la CFR. Apoi, a răbufnit: „Am fost de bună credinţă, inclusiv la ultimul termen, atunci când ne-au promis că intră banii şi au minţit... banii lor erau deja amanetaţi de bănci!”.Jucătorul de 27 de ani alături de ceilalţi implicaţi, Vasile Maftei, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ şi Daniel Stana, e hotărât să meargă până la capăt în lupta cu şefii CFR-ului. Ei vor să dea un exemplu şi să schimbe regulile pentru ca fotbaliştii să nu mai fie trataţi ca sclavii.

«Suntem ca nişte sclavi»

“Ne-au sunat să-i mai lăsăm o săptămână, dar ei pregăteau dosarul de insolvenţă. De ce se plâng atunci că le-au luat punctele? Foarte bine! Ar trebui să le ia în continuare! Aş vrea să schimb ceva în fotbalul românesc, cu porcăria asta de insolvenţă în fotbal...aşa cum am fost noi păcăliţi la CFR, dacă nu se modifică nimic vor fi păcăliţi şi alţii la alte echipe. Nu e corect! Suntem ca nişte sclavi.” „Au făcut recurs la FRF, dar ne vom apăra şi, dacă se ajunge la TAS, ne apărăm şi acolo. Lumea trebuie să înţeleagă că nu am vrut niciodată răul echipei, chiar îmi pare rău de CFR că a ajuns aşa”, a încheiat Sepsi.„Trică a venit din iarnă, punctele sunt muncite de băieţi şi noi, cei care am fost la echipă. În primul rând conducerea nu a fost corectă, a vrut să ne păcălească. Nu suntem noi de vină că CFR a ajuns pe ultimul loc. Nu voiam ca echipa să fie depunctată, eu doar îmi cer drepturile”, a completat şi Hora.

CFR, depunctare, insolvenţă

La începutul lunii CFR a fost depunctată de către Comisia de Disciplină a FRF pentru neachitarea datoriilor către cinci jucători, Sepsi, Maftei, Hora, Voiculeţ, Stana. Echipa a ajuns ultima în Liga I, iar şefii au făcut recurs asupra deciziei. De asemenea, clubul e în insolvenţă pentru a scăpa de restanţe de peste 90 de milioane de lei. Totuşi, fotbaliştii i-au chemat în instanţă pe judecătorii care au aprobat planul în regim de urgenţă, decizia venind în ziua în care ei trebuiau să-şi încaseze banii. Acum, păgubiţii trebuie să se înscrie la masa credală şi să aştepte foarte mult timp pentru a încasa vreo sumă din partea fostului club.

Maftei a adus un titlu şi nu a luat bonusul

Vasile Maftei
Vasile Maftei

Vasile Maftei a marcat în meciul cu Voinţa Sibiu golul care avea să aducă CFR-ului titlul în 2012. Performanţa însă a fost uitată de şefi şi fundaşul nu a încasat niciodată prima promisă pentru cucerirea trofeului. Un alt episod şocant e că jucătorii care au adus zece puncte în Liga Campionilor şi au băgat în vistieria clubului 30 de milioane de euro nu au primit niciun bonus şi, mai mult, nici salariile nu le-au fost plătite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net