Gabi Enache, la Steaua!

Ultima actualizare:

    Gabi Enache
Gabi Enache

Gabi Enache îşi împlineşte visul. El i-a făcut declaraţii de dragoste echipei campioane, după care a mers camuflat la Chiajna, să vadă pe viu Concordia – Steaua, scor 0-2. Acum a fost în lotul pentru jocul de mâine cu Botoşani, dar după o scurtă discuţie a părăsit antrenamentul. De mâine, mijlocaşul ar putea fi sub comanda lui Reghe.

"Suntem în discuţii foarte avansate cu ei (n.r. cu Steaua), dar încă nu s-a definitivat transferul. E posibil ca în seara asta să se facă. Oricum, până vineri, la ora meciului, vom şti sigur dacă el va pleca la Steaua sau va rămâne la noi până în vară", a declarat preşedintele Astrei, Dani Coman la Digi Sport.

Astra va primi 400.000 de euro pentru transfer, dintre care 100.000 de euro vor fi trimişi către Dacia Mioveni, club ce deţine procente din drepturile federative ale jucătorului.

Gabi Enache se alătură unei liste impresionante de achiziţii făcute de stelişti în acestă iarnă: Gabi Tamaş (liber), Timo Gebhart (liber), Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari şi cedat iar la ASA), Marko Momcilovic (Pandurii - 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Salariu minim european FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net