Gigi Becali vrea să fie "zeu" la Petrolul

Ultima actualizare:

    Clubul din Ploieşti îşi dispută  meciurile de acasă pe un  stadion nou, construit  din banii Primăriei
Clubul din Ploieşti îşi dispută meciurile de acasă pe un stadion nou, construit din banii Primăriei

Gigi Becali a demonstrat cu acte că brandul Steaua îi aparţine, dar şi aşa e gata să ofere echipa celor de la Clubul Sportiv, cele două părţi fiind în conflict de mult timp. A anunţat şi o posibilă destinaţie surpriză.

Omul de afaceri a impus câteva condiţii şi a anunţat noua sa destinaţie în fotbal. „Am luat-o pe Steaua pe locul 12 şi zece milioane pagubă şi o dau aşa: cu o lună neplătite salariile, adică a doua lună să plătească ei repede, ca să vadă cum e. Să vină luna şi să plătească 700-800 de mii, un milion aproape cu taxe. Să-i doară. Banii din ianuarie, din drepturile de televizare îi iau eu, că o să zică «un milion jumătate, plătim din ăia». Le-o dau cu coeficient UEFA, că ei o distruseseră, nici nu mai ştiam de cupele europene, şi le-o dau şi cu jucători în Divizia A. Dar le-o dau în iarnă”, a spus omul de afaceri. 

Acesta susţine că emblema şi palmaresul Stelei aparţin societăţii sale, deşi reprezentanţii Armatei au obţinut în instanţă anularea mărcii echipei înregistrate în Liga I.

Vrea un club care să fie finanţat de primărie

În plus, trupa lui Becali nu mai are voie să se folosească de complexul din Ghencea, iar machidonul a ameninţat că va lua de acolo toate echipamentele în care a investit, tabela sau instalaţia de nocturnă. Oricum, el e gata să preia un nou club: “Mă duc la o echipă susţinută de primărie, unde să dea primăria trei milioane şi o să mai bag şi eu trei milioane din televizare şi încă unul poate pe an. Şi să mă duc în Liga Campionilor o dată, să iau 30 de milioane şi după aia trăiesc 20 de ani... campioană în fiecare an. Cel mai mult mi-ar plăcea Petrolul, e aproape de Bucureşti, 15.000 – 20.000 de oameni la fiecare meci, aş fi zeu”. “I-o dau imediat, toată, o parte, cât vrea el. Sunt deschis la orice ofertă. Să vină cu cine vrea, cu jucători, cu antrenori, i-o dau, să fie clar”, a spus conducătorul Petrolului, Dan Capră, conform fanatik.ro. 

Gigi Becali e dispus  să bage bani  la Petrolul
Gigi Becali e dispus să bage bani la Petrolul

Urmăreşte doar Steaua la tv

Finanţatorul campioanei a anunţat că nu se mai uită la meciurile de fotbal, excepţia fiind jocurile echipei sale. „Nu mă mai uit la televizor la fotbal decât atunci când joacă Steaua”, a anunţat latifundiarul din Pipera. El a mai făcut un anunţ asemănător în 2012, atunci când a spus că nu-l interesează Campionatul European. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net