Kung-fu Evra! Fotbalistul francez a lovit cu piciorul un fan în stilul "Cantona"

Ultima actualizare:

    Patrice Evra îl loveşte cu piciorul în cap pe un fan al lui OM
Patrice Evra îl loveşte cu piciorul în cap pe un fan al lui OM

O scenă incredibilă pentru un meci de fotbal s-a petrecut în Portugalia, la întâlnirea dintre Vitoria Guimaraes şi Olympique Marseille (1-0) din Liga Europa.

Astfel, înainte de startul partidei, în timpul obişnuitelor mişcări de încălzire, internaţionalul francez Patrice Evra (36 de ani) a intrat într-un clinci verbal cu unul dintre proprii suporteri, aflaţi undeva în spatele porţii.

Ei bine, conflictul nu s-a oprit aici, iar fotbalistul şi-a pierdut complet cumpătul. Astfel, Patrice Evra s-a îndreptat hotârât spre fanul respectiv şi i-a aplicat acestuia o lovitură de picior bine ţintită, direct în faţă.

Deşi meciul nu începuse, arbitrul s-a sesizat şi i-a arătat cartonaşul roşul lui Evra, care nu era însă pe lista titularilor la gruparea din Marseille. Ca urmare, Olympique Marseiile a început meciul cu Guimararaes cu doar şase jucători de rezervă, în loc de şapte.

"Vom vedea ce s-a întâmplat. Eram la vestiare şi n-am văzut nimic. Totuşi, ţinând cont de experienţa sa, Patrice nu trebuia să răspundă provocărilor. În orice caz, respectivul suporter nu poate fi considerat un suporter al lui OM", a declarat ulterior tehnicianul francezilor, Rudi Garcia.


    Eric Cantona, în 1995
Eric Cantona, în 1995

Incidentul de la Guimaraes e similar cu unul petrecut în urmă cu mulţi ani, în 1995, în care protagonist a fost un alt fotbalist francez celebru, Eric Cantona. Jucător la Manchester United la acea vreme, Cantona a fost eliminat într-un meci cu Crystal Palace, iar în drumul spre vestiare i-a aplicat o lovitură de karate unui fan al adversarilor care l-a înjurat copios.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
elisabeta lipa facebook jpeg
Constantin Anghelache jpg
Andrei Matei (Facebook) jpg
Dennis Man si Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
laurentiu toma jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net