La un pas de divorţ, Claudiu Niculescu «trage» de Dinamo!

Ultima actualizare:
Diana nu mai poartă verigheta
Diana nu mai poartă verigheta

Claudiu Niculescu are un nou mariaj eşuat, după separarea de prima soţie, Lidia, acum urmează ruptura de Diana Munteanu!

Fostul atacant nu încearcă să-şi pună ordine în familie, ci e mai preocupat să ajungă în Liga I, la Dinamo.“Clau-gol” trăieşte o telenovelă. Are doi copii din prima căsătorie, pe Alex şi Rebecca, iar relaţia cu Lidia a fost una cu scântei, mai ales că femeia se pare că-l înşela chiar cu un bun prieten de-al fotbalistului. Au divorţat şi fiecare şi-a refăcut viaţa, însă Claudiu nu-şi găseşte liniştea. Acum, el e cel despre care se spune că ar ”fi călcat strâmb” , iar actuala soţie, Diana, nu-l mai tolerează.

Divorţul va urma cel mai probabil anul viitor, urmând ca micuţul David Cristian să rămână alături de mama sa.

Totuşi, actualul antrenor al divizionarei secunde CS Mioveni nu e prea interesat să-şi recapete familia, fiind preocupat mai mult să-şi lanseze cariera “pe orbită”. Cum? Autopropunânu-se pentru postul de principal la Dinamo, echipa la care a cunoscut gloria şi căreia i-a declarat iubire veşnică. “Cine ar fi nebun să zică: nu vreau să o antrenez pe Dinamo? Dar, acum discutăm pe marginea unor speculaţii, să vină telefonul şi apoi mai vedem. Pentru un tehnician tânăr nu e puţin lucru să o antreneze pe Dinamo, chiar dacă situaţia la echipă este aşa cum este”, a spus Claudiu Niculescu la Look TV.

Diana nu mai poartă verigheta

Fotoreporterii “Click!” au reuşit să o surprindă pe Diana Munteanu fără a avea pe deget simbolul căsătoriei. Gestul arată clar faptul că ruptura dintre soţi e inevitabilă. Oricum, Claudiu petrece majoritatea timpului la Piteşti, motivând că trebuie să fie cât mai aproape de Mioveni, dar în realitate el a ales să locuiască în oraşul argeşean pentru a sta împreună cu amanta.


    Diana nu mai poartă verighetaFoto: BLITZ
Diana nu mai poartă verighetaFoto: BLITZ

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net