La un pas de tragedie! A leşinat pe teren

Ultima actualizare:

    Spre disperarea coechipierilor  şi a adversarilor, Gomis s-a  prăbuşit pe teren. Din fericire,  şi-a revenit, dar a fost dus cu  targa direct la ambulanţă
Spre disperarea coechipierilor şi a adversarilor, Gomis s-a prăbuşit pe teren. Din fericire, şi-a revenit, dar a fost dus cu targa direct la ambulanţă

Momente dramatice la meciul Swansea – Tottenham! Francezul gazdelor, Gomis, a leşinat din senin şi 4 minute a fost inconştient! A fost a cincea oară când i s-a întâmplat asta.

Jocul lui Swansea cu Tottenham (2-3) le-a adus aminte fanilor de Fabrice Muamba, care tot la un meci cu actuala trupă a lui Chiricheş a suferit un infarct pe teren. A fost salvat, dar a renunţat la fotbal. 

Din fericire, Gomis, care a fost inconştient pe gazon 4 minute, mai poate juca. Problemele sale sunt mai vechi şi pe vremea când evolua în Franţa, la Lyon, a avut un incident asemănător, tot pe teren. Apoi, a dezvăluit că mai păţise la fel încă de două ori, însă ferit de ochii suporterilor. 

În plus, şi la un antrenament al naţionalei şi-a pierdut conştienţa. Deja i s-a întâmplat de cinci ori, dar a asigurat: “Am o slăbiciune la un nerv şi aşa păţesc când sunt stresat.  Tatăl meu are probleme de sănătate, am făcut multe drumuri în Franţa şi sunt obosit. Acum totul a revenit la normal. Oricum, evenimentul a fost mai mult înfricoşător decât periculos”, aspus internaţionalul francez.

Onuoha şi-a despicat obrazul

La partida dintre QPR şi Arsenal, 1-2, s-a petrecut un moment groaznic. La un duel aerian pentru o minge, Nedum Onuoha a fost lovit cu capul în figură de către colegul său Steven Caulker şi a suferit o tăietură de câţiva centimetri sub ochiul stâng. Onuoha a părăsit imediat terenul purtând un pansament pentru a-i opri sângerarea abundentă, rana arătând de parcă jucătorul a disputat un meci de K1. Interesant e că nigerianul revenise pe teren după o pauză de aproape o lună în care a fost rezervă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net