Liga Campionilor rezultate: Porto - Basel

Ultima actualizare:

    Algerianul Brahimi a influenţat decisiv Liga Campionilor rezultateFoto: AP
Algerianul Brahimi a influenţat decisiv Liga Campionilor rezultateFoto: AP

Noul sistem de desfăşurare a meciurilor eliminatorii, cu partide întinse pe două săptămâni, ne oferă azi în categoria Liga Campionilor rezultate doar două confruntări. Ambele au fost foarte spectaculoase, cu patru goluri înscrie în FC Porto - Basel şi nu mai puţin de şapte în Real Madrid - Schalke 04, şi cu favoriţii de pe hârtie calificaţi mai departe.

Începem Liga Campionilor rezultate cu meciul din Portugalia. Pe "Estadio Dragao", FC Porto era obligată fie la un egal fără goluri, fie s-o învingă pe campioana Elveţiei, FC Basel, deoarece în tur a fost 1-1. Lusitanii n-au avut nicio emoţie pentru calificare, alegrianul Brahimi risipind ceaţa încă din minutul 14, printr-un gol foarte frumos şi foarte util.

După una caldă, la doar opt minute distanţă, a venit şi una rece peste obrazul oamenilor lui Julen Lopetegui. Danilo, vedeta cotată la peste 30 de milioane de euro de către cei de la Porto, pe care se bat Real şi Barcelona, s-a accidentat grav după ce s-a ciocnit cu portarul echipei sale, Fabiano. Acesta a fost schimbat imediat şi transportat la spital, unde s-a dovedit că fundaşul dreapta n-a suferit vreo leziune gravă.

Liga Campionilor rezultate nu mai conta dacă Danilo îşi rupea gâtul

Apoi, mexicanul Herrera a punctat şi el în Liga Campionilor rezultate, printr-un gol care a adus liniştea pe "Dragao". De la acest scor, Porto a intrat într-un control total al partidei şi a mai înscris de două ori, prin Casemiro şi Aboubakar, în minutele 56 şi 76. Elveţienii au pierdut până la urmă cu 4-0 şi au încheiat meciul cu un om în minus, veteranul Walter Samuel fiind eliminat în prelungiri pentru al doilea cartonaş galben încasat.

Danilo a fost victimă în Liga Campionilor rezultate
Danilo a fost victimă în Liga Campionilor rezultate

Al doilea meci al serii a reprezentat o dramă în şapte acte, cu patru goluri înscrise până în pauză. Cristiano Ronaldo şi Klas Jan Huntelaar au marcat câte o dublă, Benzema a puncat şi el pentru spanioli, Fuchs a deschis balul, iar Sane a marcat cel mai frumos gol al serii. Până la urmă, Schalke a câştigat cu 4-3, dar mai avea nevoi de un gol pentru calificare.

Şahtior poate arunca în aer Liga Campionilor rezultate

Astă seară aşteptăm două confruntări cel puţin la fel de spectaculoase, care să arunce în aer calculele hârtiei la capitolul Liga Campionilor rezultate. Bayern e obligată s-o învingă pe echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, în tur înregistrându-se un egal fără goluri. Apoi, pe "Stamford Bridge", Chelsea şi Paris Saint Germain se vor încleşta într-un meci pe viaţă şi pe moarte, după 1-1 deschis, pe Parc des Princes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net