Meciul cu cele mai multe cartonase rosii

Ultima actualizare:

    Meciul cu cele mai multe cartonaşe roşii a fost în Argentinafoto: Click
Meciul cu cele mai multe cartonaşe roşii a fost în Argentinafoto: Click

Partida dintre Claypole şi Victoriano Arenas din liga a cincea argentiniană este recunoscută ca cea mai dură din istoria fotbalului. A fost cu siguranţă meciul cu cele mai multe cartonaşe roşii: 36.

Disputa s-a transformat într-o bătaie generală, iar arbitrul a eliminat jucători, componenţi ai băncilor de rezerve şi oficiali. “Fluieraşul” Damian Rubino a intrat în Cartea Recordurilor după ce a condus meciul cu cele mai multe cartonaşe roşii.

Înainte ca acest joc să devină numărul unu în privinţa sancţiunilor, tot un duel din America de Sud era în top. În Paraguay s-au arătat 20 de “roşii”, dar Rubino a depăşit orice imaginaţie.

Disputa a fost tensionată permanent, iar la începutul reprizei secunde doi fotbalişti erau deja eliminaţi. Apoi, spre final totul a devenit haotic şi s-a transformat în meciul cu cele mai multe cartonaşe roşii. Toţi jucători s-au luat la harţă, rezervele şi conducătorii au intervenit şi ei, iar fanii au pătruns pe teren. Arbitrul a încercat să preia controlul şi a început să arate cartonaşe, dar fără efect.

Meciul cu cele mai multe cartonaşe roşii

În raport “fluieraşul” şi-a notat 36 de “roşii”, iar cei implicaţi spun că el de fapt a exagerat.”Era confuz, majoritatea a intervenit pentru a-i despărţi pe cei implicaţi”, au spus gazdele, în timp ce oaspeţii susţin că se temeau pentru viaţa lor. Scorul de pe tabelă a rămas cel din momentele de groază, iar Claypole a câştigat cu 2-0 meciul cu cele mai multe cartonaşe roşii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net