N’Doye, înger şi demon

Ultima actualizare:

    N’Doye a reuşit să-i ia faţa de multe  ori dinamovistului  Ştefan BărboianuFoto: Mediafax
N’Doye a reuşit să-i ia faţa de multe ori dinamovistului Ştefan BărboianuFoto: Mediafax

Ousmane N’Doye a ratat un penalty, a fost eliminat după doar o oră de joc, s-a îmbrăţişat cu ultraşii din „Ştefan cel Mare” şi a anunţat că vrea să se întoarcă la club pentru a ocupa un post în conducere. Fanii din Târgu Mureş l-au acuzat că a făcut „blat”, dar el s-a scuzat: „suntem oameni şi mai greşim”.

Mijlocaşul de 36 de ani a evoluat la Dinamo în perioada 2009 – 2010 şi a marcat zece goluri în 52 de meciuri. A plecat cu scandal, certându-se cu „greii” vestiarului şi până să ajungă la Târgu Mureş a mai schimbat trei cluburi. Dar, peste tot şi-a declarat dragostea pentru roş-albi. Acum, înaintea partidei de sâmbătă din „Groapă” a întărit ideea, dar a asigurat că pe teren va uita de sentimente şi ASA se va impune. Însă, nu a fost aşa: a ratat un penalty, Samoilă apârând bazându-se şi pe sfaturile lui Cosmin Matei care ştia cum execută senegalezul majoritatea loviturilor de la 11 metri, iar din minutul 63 a fost dat afară pentru cumul de cartonaşe. Deşi, ar fi trebuit să fie supărat, el a răspuns fanilor dinamovişti care l-au invitat să cânte împreună şi chiar a plecat la vestiare purtând un fular alb-roşu primit cadou din tribune. “A fost un meci frumos şi ambele echipe şi-au dorit să câştige. Sunt frustrat fiindcă nu-mi place să greşesc, dar suntem oameni şi se mai întâmplă şi astfel de lucruri. Le mulţumesc suporterilor dinamovişti că m-au aplaudat şi nu m-au uitat. Nu mă aşteptam să fiu primit aşa. Dinamo e o echipă bună, poate ajunge pe podium şi mie mi-ar plăcea să mă întorc aici, dar nu ca jucător, ci să fiu conducător. Să ajut clubul”, a spus N’Doye. Mijlocaşul însă nu au scăpat de critici, şi pe lângă fanii mureşeni care l-au acuzat pe forumuri că s-a vândut rivalilor, a fost desfiinţat şi de Cornel Dinu: “E o ciudăţenie de vrăjitor african de care nu aveam nevoie în România. Felul cum vorbeşte, se îmbracă, gesticulează..nu ne trebuie aşa ceva. Nu are cum să fie <<câine>>. E melancolic fiindcă aici a găsit căldură şi susţinere”.

Andreea Marin şi Tuncay au făcut galerie

Vedeta tv Andreea Marin a fost alături de soţul ei Tuncay la meci, fizioterapeutul fiind managerul medical al celor de la ASA, dar având colaborări şi cu Dinamo sau CFR. Cei doi au urmărit partida de la marginea gazonului, dar şi din tribune, alături de un grup de copii ce primesc ajutor din partea organizaţiei “Preţuieşte viaţa”, fundaţie înfiinţată de Andreea Marin. Interesant e că “Zâna” a purtat un tricou al echipei din Târgu Mureş, în timp Tuncay s-a afişat având la gât un fular al lui Dinamo.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net