Premoniţia eroului lui Dinamo în derby-ul cu fosta echipă!

Ultima actualizare:

    Eric Bicfalvi este unul dintre jucătorii aduşi de Mircea Rednic şi care nu va continua în Groapă dacă "Puriul" părăseşte echipafoto: www.fcdinamo.ro
Eric Bicfalvi este unul dintre jucătorii aduşi de Mircea Rednic şi care nu va continua în Groapă dacă "Puriul" părăseşte echipafoto: www.fcdinamo.ro

Eric Bicfalvi a impresionat în derby. A fost primul său meci ca titular în tricoul lui Dinamo şi a înscris împotriva fostei sale echipe, acolo unde a jucat patru sezoane. Înaintea jocului el le-a trimis un mesaj prietenilor săi stelişti în care i-a anunţat că va marca.

Eric Bicfalvi a adus egalarea pentru roş-albi, 1-1, şi a stabilit scorul final, dar a fost la un pas să realizeze "dubla", şutul său din lovitură liberă lovind bara transversală.

"Cred că e un rezultat echitabil. Am avut și noi ocazii mari, au avut și ei, au fost și bare. Poate, la sfârșit, dacă împingeam mai mult, mai reușeam să înscriem un gol, dar eu sunt mulțumit de acest rezultat. Pe mine mă bucură în primul rând când sunt fanii noștri alături de noi. Dacă sunt și ai lor, cu atât mai bine. Nu trebuie să fie rivalitate doar pe teren, ci și în tribune, așa e normal în fotbalul mare. E un derby, e normal să fie nervi. Cred că au fost și la televizor nervi. Tot timpul a fost așa", a declarat Eric Bicfalvi.

Despre golul său, Eric a spus: "Fotbalul nu e ciudat, eu la fiecare meci în care intru pe teren încerc să marchez. Azi am avut mai multe ocazii, am jucat puțin mai ofensiv și am reușit să marchez la acea lovitură de cap. Oricum, Niță a avut niște intervenții fabuloase azi, dar și portarul nostru a fost într-o formă bună, a avut acea paradă la ultima fază. Pentru mine, orice gol e important și mă bucur pentru familia mea, pentru prietenii mei și pentru suporteri".

A simţit că va da gol Stelei

"Mai în glumă, mai în serios, le-am trimis un mesaj mai multor prieteni steliști și le-am spus să nu fie supărați, că voi încerca să marchez. De fapt, am spus că voi marca, așa, mai în glumă. A fost să fie și mă bucur pentru echipă, apoi vin și individualitățile", a mai spus Bicfalvi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net