Rapidiştii, “desculţi” înaintea derby-ului cu Steaua

Ultima actualizare:

    Andrei Ciolacu speră să marcheze şi contra SteleiFoto: Mediafax
Andrei Ciolacu speră să marcheze şi contra SteleiFoto: Mediafax

Înaintea jocului cu Steaua, rapidiştii se motivează făcând haz de necaz. Directorul tehnic Rada se autopropune antrenor, iar jucătorii îi arată cu degetul pe aşa-zişii finanţatori.

Giuleştenii au câştigat partida cu CSU Craiova, 1-0, şi vor juca în optimile Cupei Ligii contra Stelei. Bucureştenii nu s-au bucurat de acest succes, ci au tras un semnal de alarmă. „Dacă batem Steaua ar fi o victorie importantă şi istorică. Nu avem antrenor, dar poate până la meci îmi dau demisia din funcţia de director tehnic şi-mi depun CV-ul pentru a fi tehnician la Rapid”, a anunţat Marian Rada, aluzie la faptul că „vişiniii” au căutat antrenori la mica publicitate. Apoi, Daniel Pancu a tunat. „Eu mă pregătesc de o săptămână, colegii mei de două, iar cei de la Craiova s-au antrenat o lună în străinătate, dar am reuşit să câştigăm. Oricum, dacă nu vin 10-12 fotbalişti vom fi una dintre echipele retrogradate”, a spus atacantul, în prezent la echipă fiind legitimaţi 11 jucători de câmp şi doi portari.

Vor fi puse în vânzare doar 3.000 de bilete

„La Rapid e amatorism, suntem sătui de vorbe, vrem să ne primim şi noi restanţele. Văd că domnul Massone vorbeşte de două săptămâni şi nu a făcut nimic”, a comentat şi Ciolacu, cel care a marcat golul victoriei în partida cu oltenii. Rapidiştii, ca organizatori ai meciului de mâine cu Steaua, abia au putut rezolva problema locului de disputare. Iniţial, jandarmii nu şi-au dat acceptul să se joace în Giuleşti fiindcă nu pot asigura securitatea pe o arenă atât de deteriorată, însă până la urmă s-a luat decizia de a se juca aici, dar se vor închide mai multe sectoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net