Reghe nu-şi ia banii la timp de la arabi

Ultima actualizare:

    Laurențiu Reghecampf  speră să-și ducă la  bun sfârșit contractul  cu Al-Hilal
Laurențiu Reghecampf speră să-și ducă la bun sfârșit contractul cu Al-Hilal

Antrenorii şi fotbalişti străini se îmbulzesc să prindă un contract în fotbalul arab, atraşi de sumele astronomice oferite. Aşa a făcut recent şi Reghecampf, dar în scurt timp şi-a dat seama că banii sunt mai mult pe hârtie, decât în conturi.

Fostul stelist e la Al-Hilal de şapte luni, ademenit cu un salariu de 2.5 milioane de euro pe an, plus bonusuri uriaşe de performanţă. Până acum i s-au dat tot felul de cadouri scumpe şi maşini de serviciu de sute de mii de euro, dar totul a fost doar pentru „a-l îndulci” în privinţa zilei de salariu. „Atmosfera nu e bună la echipă, dar încercăm să jucăm şi să câştigăm. Sunt anumite întârzieri salariale, însă până la urmă banii se plătesc”, a anunţat el la Dolce Sport. „Mai am contract un an şi jumătate cu Al-Hilal. Suntem în grafic, nu am pierdut niciun obiectiv...Mai puţin în Liga Campionilor Asiei, acolo nu am îndeplinit ceea ce ne-am propus”, a încercat el repede să schimbe subiectul. Oricum, Reghecampf nu e un caz singular atunci când vine vorba despre achitarea salariului la timp, saudiţii de la Al-Ittihad procedând la fel cu Victor Piţurcă. Mai mult, fostul selecţioner trebuie să-şi plătească şi staff-ul din propriul buzunar, dar până acum, în patru luni, nu prea a văzut leafa pe card, deşi în contract scrie că va lua 1.8 milioane de euro pe sezon.

Pintilii, de la Al-Hilal, înapoi la Pandurii

18 sport reghe jpeg

Antrenorul lui Al-Hilal a încercat să-l păstreze pe Mihai Pintilii în lot, dar sosirea lui Samaras a făcut ca mijlocaşul să fie sacrificat. El a tratat cu stelişti o posibilă revenire, însă va ajunge la Pandurii, echipă unde s-a remarcat înainte de a juca în Ghencea. Fotbalistul va juca sub formă de împrumut pentru trei luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net