Reghecampf vrea să joce pe Arena Națională:”Ne asumăm răspunderea!”

Ultima actualizare:

    Reghecampf nu e mulţumit de rezultatul din derby, dar are o scuză gata pregătităFOTO: Sportpictures.eu
Reghecampf nu e mulţumit de rezultatul din derby, dar are o scuză gata pregătităFOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul Steei, Laurențiu Reghecapf, a comentat în termeni duri decizia autorităților locale de a menține închisă Arena Națională.

”Dacă s-ar fi dorit, eu cred că s-ar fi putut rezolva foarte repede această problemă. Noi ne dorim să jucăm pe Arena Națională, ne asumăm răspunderea. Și cei de la Dinamo doresc să joace acolo meciurile. Cred că trebuia discutată problema mult mai devreme. Nu cred că stadionul reprezintă un pericol. Nu are ce să se întâmple, am fost de multe ori pe Arena Națională. Federația și-a dorit mult să ca meciul cu Spania să se joace pe Național Arena, noi ne dorim, dar fiecare își urmărește interesul. Primăria nu dorește să aibă parte de niciun eveniment neplăcut. Se pierd bani, la fel ca și în Ghencea, dar nu se face nimic", a declarat antrenorul Stelei, la DigiSport.

Reghecampf susține faptul că prioritatea numărul 1 este câștigarea campionatului, cu toate că joi joacă semifinala Cupei României, cu Dinamo:”Pentru noi important este să ne câștigăm campionatul. Celelalte trofee sunt importante, dar sunt pe locul doi. Jucătorii care au evoluat mai puțin, vor avea șansa să joace joi. Avem 27 de jucători, iar toți își doresc să joace. Prioritatea numărul 1 rămâne campionatul. Au fost discuții după meciul cu Iași. Primim gol foarte ușor, jucătorii nu comunică între ei. Ne creem foarte multe șanse, dar nu luăm cea mai bună decizie în fața porții. Sunt sigur că la următoarele meciuri vom arăta mult mai bine”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro