Să nu vă fie frică, băieţi!

Ultima actualizare:

    “Tata Puiu” le explică de zor  “tricolorilor” cum să-i surprindă  pe puternicii adversari georgieni
“Tata Puiu” le explică de zor “tricolorilor” cum să-i surprindă pe puternicii adversari georgieni

Echipa naţională a României vrea să se pregătească exemplar pentru turneul final din Franţa şi nu putea începe mai bine decât cu un amical superelocvent cu “uriaşii” din Georgia.

Torpedo Kutaisi le dă fiori lui Săpunaru şi compania înaintea jocului care va avea loc diseară, în Antalya, de la ora 19.00. Cu doar 20 de puncte în spatele liderului Dinamo Tbilisi, imeretienii sunt favoriţi la titlu în Umaglesi Liga, un campionat care a depăşit în ultima vreme Premier League şi Bundesliga. Anghel Iordănescu n-a dormit ultimele două nopţi în tentativa de a găsi o strategie care să spargă cumplita apărare condusă de Oleg Mamasakhlisi, de două ori la rând votat cel mai bun fundaş din Europa.

Ieri dimineaţă, “Generalul” n-a mai rezistat şi, transpirat tot, i-a trezit din somn pe secunzii Badea, Isăilă şi Moldovan. “Voi dormiţi şi eu muncesc? Cum îi dăm noi gol lui Geguchadze?”, s-a răstit selecţionerul, fiind aproape să producă un tsunami în Podişul Anatoliei. Cum nici în patru nu s-a găsit soluţia, ofensiva a fost abandonată total. “Băieţi, lasaţi-i naibii! E destul de clar. Budescu n-are nici o şansă în faţa lui Kimadze şi nu văd cum Ivan l-ar putea depăşi pe Tchitchinadze. Am înţeles că pe ăsta îl cam doare în cot, dar şi cu Tabatadze, rezerva lui, e acelaşi drac”, a declarat “Tata Puiu” resemnat.

Astfel, s-a trecut la securizarea unui 0-0 care să ne dea moral înaintea Campionatul European şi care să ne facă să privim cu speranţă spre următorul meci de foc, cel împotriva lui Zimbru Chişinău, de marţi. Nici aici nu stăm însă mai bine. Bestia Shindagoridze a marcat mai multe goluri decât Messi şi Ronaldo la un loc şi se pare că are oferte de la Paris Saint Germain, care nu mai e mulţumită de cifrele lui Ibrahimovic. Mai mult, căpitanul Shota Babunashvili are mai multe pase de gol decât Mesut Ozil şi Neymar, iar Mihai Răduţ şi Romario Benzar au anunţat deja că nu vor sări la cap cu el. “E prea puternic. Am auzit că odată a degajat peste stadion. Îmi e pur şi simplu frică”, a declarat speriat şi craioveanul Mateiu. În aceste condiţii, nu ne rămâne decât să ne uităm pe cer şi să sperăm că plouă. Cum şi FRF a luat la mişto cantonamentul naţionalei, avancronica meciului cu Torpedo  este făcută în aceeaşi manieră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
Nationala Romaniei, asteptat de fani la baza de la Warzburg, din Germania, la EURO 2024 jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Razvan Marin la nationala Romaniei (EPA) jpg
Denis Dragus la nationala Romaniei (EPA) jpg
fani romani euro jpg
Dragus saruta sotia jpg
Nationala Romaniei (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net