Steaua i-a împrumutat pe Pîrvulescu, Alcenat şi Târnovan

Ultima actualizare:

    Pârvulescu, Alcenat şi Târnovan au fost cedaţi către alte echipe de către Steauafoto: arhivă personală
Pârvulescu, Alcenat şi Târnovan au fost cedaţi către alte echipe de către Steauafoto: arhivă personală

Steliştii au anunţat că i-au cedat până la finalul sezonului pe Paul Pîrvulescu, Jean-Sony Alcenat şi Alexandru Târnovan la ASA Târgu-Mureş, FC Voluntari, respectiv Universitatea Cluj.

Paul Pârvulescu nu a stat prea mult la Steaua. Fundaşul revenise în Ghencea după ce fusese cedat la Voluntari, dar acum a fost din nou pus pe liber şi trimis până la vară la ASA Târgu Mureş. “A zis Reghe că-l vrea, că e finul lui. Nu cred că o să joace vreodată la noi, i-am zis şi lui Reghe asta şi-l adusesem înapoi doar ca să-i fac pofta”, a spus recent finanţatorul Gigi Becali. Mutarea a fost realizată prin intermediul impresarei Anamaria Prodan, agenta jucătorului şi totodată soţia antrenorului stelist.

Jean Sony Alcenat este un internaţional haitian, născut pe 23 ianuarie 1986 în Port-au-Prince. Sezonul 2011-2012 l-a găsit la Rio Ave, de unde a fost transferat de către Petrolul, pentru care a evoluat între 2012 şi 2015, reuşind să câştige Cupa României, în 2013. A strâns, până în prezent, 47 de partide şi cinci goluri pentru echipa naţională a statului Haiti, în timp ce, la Steaua, a evoluat de 11 ori şi a oferit o pasă de gol. Acum e la Voluntari, acolo unde a fost adus la insistenţele preşedintelui Dumitru Dragomir.

Alexandru Târnovan este un mijlocaş de bandă, născut pe 27 iulie 1995, la Bistriţa. Debutul său în Liga 1 s-a produs pe 8 martie 2013, la partida pierdută de Viitorul Constanţa pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 1-4. A strâns opt meciuri în Liga 1 pentru echipa lui Hagi, iar, în vara anului 2013, a ajuns în Ghencea, sub forma de împrumut, pentru a participa în UEFA Youth League. A debutat, pentru echipa mare în partida de Cupa României cu Oţelul Galaţi (scor 2-0), când a şi reuşit să înscrie. A fost împrumutat, în sezonul 2014-2015, la Gaz Metan Mediaş, iar, în iarna aceasta, a ajuns la Universitatea Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Salariu minim european FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net