Steliştii au cheltuit de 23 de ori mai mult decât toată Liga 1

Ultima actualizare:

    Gabi Enache a costat-o  pe campioană  jumătate de  milion de euro
Gabi Enache a costat-o pe campioană jumătate de milion de euro

Roş-albaştrii visează din nou la Liga Campionilor şi patronul din Ghencea a investit serios pentru îndeplinirea obiectivului.

Pentru atingerea ţelului este, însă nevoie de o investiţie, iar Becali nu a stat pe gânduri. A adus în iarnă mai mult de un prim „11” şi a achitat 1.150.000 milioane de euro. Politica sa a urmat calea generală din Liga I, adică gratis, dar a avut şi nişte excepţii costisitoare: Enache de la Astra – 500.000 de euro, Pintilii şi Momcilovici, de la Hapoel Tel Aviv, respectiv Pandurii, ambii câte 250.000 de euro, plus „lotul” Ceahlăul, Chitoşcă, Popadiuc, Ştefănescu, fiecare câte 50.000 de euro.

Chiar dacă suma de 1.150.000 de euro e modică în comparaţie cu anii trecuţi, dar este cu mult peste ceea ce oferă orice alt conducător din Liga I. Mai exact, în această iarnă, cei din Ghencea au plătit de 23 de ori mai mult pe transferuri faţă de toţi ceilalţi adversari la un loc. Majoritatea au „mers” pe principiul jucătorilor liberi de contract şi care să accepte şi un salariu modest, singurele care au oferit bani pe achiziţii fiind Pandurii şi Viitorul. Gorjenii au dat 20.000 de euro pentru Acsinte de la Botoşani, iar Viitorul a plătit 30.000 de euro pentru Pecanha, de la Petrolul.

Astra e campioană la venituri

La profit, cei de la Astra sunt „campioni”. I-au dat pe Budescu şi Enache, în China şi la Steaua, obţinând două milioane de euro. Restul s-au mulţumit cu sute de mii de euro sau zeci de mii, însă cei din Ghencea nu se încadrează la acest capitol, dar lotul nu a slăbit ca al rivalelor, ci s-a întărit considerabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net