Şumudică, gesturi de mahala la adresa unui reporter tv

Ultima actualizare:

    Marius Şumudicăfoto: Click
Marius Şumudicăfoto: Click

Marius Şumudică s-a dat în spectacol la finalul meciului Astra - Pandurii 1-2 şi a comis un gest de bădăran la adresa unui reporter tv.

Şumudică s-a enervat din senin la una dintre întrebările puse de reporterul Digisport, Ionuţ Petrişor, şi a răbufnit la adresa acestuia. Cu mâinile în şolduri, i s-a adresat reporterului: “Asta te interesează pe tine acum? Asta te interesează? Ce ţi s-a părut? Da, eu am spus să execute Boldrin, eşti mulţumit?”.

Câteva minute mai târziu, când a fost întrebat dacă Enache a fost nemulţumit pentru că a fost înlocuit în timpul partidei, Şumudică a izbucnit din nou: “Dacă tu vrei să te cerţi cu mine, greşeşti. Toate întrebările pe care mi le pui, sunt întrebări cu tentă.” Apoi a răspuns întrebării, dar a adăugat la final: “Ţi-am răspuns, că eşti frumuşel aşa şi-mi place să-ţi răspund.”

Finalul interviului a fost unul pe care nimeni nu-l bănuia. “Faptul că dumneavoastră aţi spus că sunteţi în tatonări cu Craiova credeţi că afectează moralul jucătorilor?” a fost întrebarea care l-a făcut pe Şumudică să plece din faţa camerei de luat vederi în mare viteză, fără să mai răspundă. Din păcate, la câteva minute după aceste momente, Şumudică a trecut pe lângă reporter în zona de flash interviuri şi i-a spus: “Cu mine să nu mai vorbeşti niciodată, toată viaţa ta. Să mă ocoleşti toată viaţa ta, cât eşti în presă.”

Şumudică a avut o reacţie nervoasă şi la adresa unui suporter al Astrei, care-l contesta pe Alibec. "Zi-i să joace fotbal!", i-a strigat spectatorul. "Bă, taci mă! Zi mersi că te uiţi la Divizia A şi taci, bă, din gură!", a răspuns antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net