Şumudică: "Unde îşi lua Keşeru banii ăştia în Europa?!"

Ultima actualizare:

    Keşeru are un salariu imens la arabiFoto: Mediafax
Keşeru are un salariu imens la arabiFoto: Mediafax

Antrenorul Marius Şumudică a declarat că atacantul Claudiu Keşeru a preferat să se transfere de la Steaua în Qatar la Al Gharafa fiindcă nicio echipă europeană nu i-ar fi oferit două milioane de dolari salariu.

"Nu e uşor să lucrezi cu arabii, nu mai sunt nici ei «guţumani» să arunce cu banii cum o făceau înainte. Te eliberează greu de acolo, te strânge cu uşa până renunţi la bani, tot felul de tertipuri. Nu mai dai drumul la chiuvetă şi iese petrolul. E greu cu ei. Am înţeles că ia două milioane pe an. Nu mai avem noţiunea banului, suntem nebuni, ce naiba?! Unde îşi lua el banii ăştia în Europa? Ce să faci, să stai să iei la Steaua 300.000 sau să iei două milioane la Al Gharafa?", a spus Şumudică.

"Steaua e cea mai cunoscută echipă în afară şi în ţările arabe, el este golgheterul campionatului. E normal să vândă. Steaua vinde, e echipa care vinde datorită parcursului pe care îl au, datorită suporterilor care vin acasă să îi vadă, au fond de salarii foarte bun şi au adunat ce e mai bun în ţară. De aceea au luat campionatul doi ani la rând, dar şi acum cu siguranţă îl vor lua, pentru că au cei mai buni jucători", a completat Şumudică.

Antrenorul Concordiei Chiajna a a anunţat că întrecerea internă din Qatar este mai slabă valoric decât Liga I. "Campionatul de acolo e mai slab decât Liga I datorită jucătorilor autohtoni, care nu se ridică la nivelul străinilor care vin şi atunci există o discrepanţă foarte mare", a adăugat Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net