Teixeira nu mai vine la Steaua

Ultima actualizare:
George Tucudean a marcat primele goluri pentru Steaua
George Tucudean a marcat primele goluri pentru Steaua

Mijlocaşul Petrolului accepta să joace în Ghencea doar pentru 400.000 de euro pe an, mai mult decât dublul sumei pe care o încasează un jucător de bază aflat sub comanda lui Gâlcă.

“Lupii” au intrat în insolvenţă şi steliştii doreau să profite. Teixeira era văzut ca înlocuitorul perfect pentru Sânmărtean, dar pretenţiile sale financiare i-au şocat pe bucureşteni şi au renunţat.

Portughezul de 34 de ani se află în ultimele şase luni de contract cu ploieştenii şi “militarii” sperau să-l aducă de acum, dar afacerea a picat. Au negociat cu jucătorul şi la capitolul banii s-a oprit totul. Lusitanul le-a spus că vrea 400.000 de euro pe sezon, bani pe care nu-i câştigă nimeni în Ghencea, nici măcar Keşeru, Chipciu sau Papp, oameni care primesc în jurul a 30.000 de euro lunar. În rest, leafa e în jurul a 10.000 de euro pentru un om de bază în echipă, deci mijlocaşul ar fi costat lunar cât trei dintre actualii titulari ai lui Gâlcă. “Teixeira e un jucător foarte valoros, era bun pentru Steaua, dar, din păcate, condiţiile sale nu pot fi îndeplinite. A cerut un salariu de 400.000 de euro, ceea ce însemna cu tot cu taxe la stat, 700.000 de euro pe an”, a explicat preşedintele onorific Viorel Păunescu.

Apoi, a detaliat: “Ar fi fost o diferenţă prea mare între banii pe care el îi încasa şi ceea ce li se oferă restului jucătorilor şi nu era correct. La vară, când va fi liber de contract, poate mai scade din pretenţii şi va fi interesat de propunerea noastră”.

În aceste condiţii, bucureştenii şi-au schimbat opţiunea, dar şi discursul. “Cred că avem destui oameni la mijloc şi e păcat să nu le dai posibilitatea să joace. E Breeveld, Stanciu, Iancu, Chipciu, Neagu…”, a spus preşedintele de imagine al Stelei, Duckadam.

Ţucudean a început în forţă


    George Tucudean a marcat primele goluri pentru Steaua
George Tucudean a marcat primele goluri pentru Steaua

La primul joc ca titular George Ţucudean a reuşit o “dublă” şi o pasă decisivă. Elevii lui Gâlcă s-au impus cu 3-0 în faţa cehilor de la Sparta Praga, iar atacantul a fost lăudat pentru prestaţia sa. “Mereu am vrut un atacant puternic şi masiv, fiindcă îl aveam doar pe Keşeru. Ţucudean e tânăr şi cred că e un transfer foarte bun”, a declarat Duckadam. “Mă simt foarte bine, e normal, am marcat. Ca atacant asta e varianta: să fi în careu şi să te demarci”, a precizat şi Ţucudean. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
masina electrica statie de incarcare foto Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net