VIDEO La penalty-uri, Romero a avut notiţe! Le-a ascuns în pantaloni!

Ultima actualizare:

    Sergio Romero a parat şuturile olandezilor
Sergio Romero a parat şuturile olandezilor

Portarul sud-americanilor şi-a studiat adversarii, iar la loviturile de penalty a făcut minuni. Înainte ca un olandez să execute lovitura, goalkeeperul se uita rapid pe nişte notiţe pe care le ţinea discret în palmă după care le ascundea în pantaloni.

 Indicaţiile primite au fost salvatoare, el apărând şuturile lui Vlaar şi Sneijer, doar Robben şi Kuyt reuşind să-l învingă.

Ca durerea olandezilor să fie şi mai mare, selecţionerul Louis van Gaal e “vinovat” pentru prestaţia excelentă a portarului “pumelor”. “La Alkmaar, l-am învăţat cum să apere loviturile de departajare. Acum, la meci, a fost foarte greu pentru mine”, a anunţat tehnicianul, iar jucătorul sud-american a completat: “E un mare antrenor şi un mare domn. M-a adus la Alkmaar şi m-a ajutat să mă integrez fiindcă el vorbeşte şi spaniolă, iar eu nu ştiam deloc olandeză. A fost foarte important pentru mine şi în afara terenului şi îi voi fi mereu recunoscător”.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiunea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link către concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net