Astra Giurgiu, calificare eroică în Cipru

Ultima actualizare:

În tur, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

La Nicosia, golurile Astrei au fost marcate de Budescu '39, '69. Pentru Omonia a înscris Gikiewicz '55. Giurgiuvenii au jucat ultima jumătate de oră cu un om mai puţin, după eliminarea lui Laban. Mai mult, şi antrenorul Daniel Isăilă a fost trimis în tribună pentru proteste.

Astra a prins un culoar bun către play-offul Ligii Europa, beneficiind de faptul că a prins o nesperată poziţie de cap de serie.

Astra va întâlni în turul trei preliminar echipa slovacă FK Trencin, o debutantă în cupele europene, dar care la prima ei calificare a reuşit să elimine celebra formaţie IFK Goteborg, după 0-0 în deplasare şi 2-1 pe teren propriu. FK Trencin este un club cu o istorie scurtă, fondat în 1992 şi care din 1997 a activat în prima ligă slovacă.

Trencin este o formaţie înfrăţită cu Ajax, chiar în această vară având locun schimb de jucători între cele două echipe. Olandezii l-au luat pe mijlocaşul Lobotka (18 ani) şi l-au cedat pe atacantul van Kessel (20 de ani). Vedeta echipei slovace este însă un nigerian, Adi Fanendo, un vârf de 23 de ani şi 1,93 m etri înălţime, care a marcat ambele goluri în poarta suedezilor. Fanendo a venit în 2009 la Trencin, a jucat doi ani, după care a plecat în Ucraina, la Metallurg Doneţk şi Dinamo Kiev, unde n-a confirmat, drept pentru care a revenit la Trencin. Slovacii mai au în lot un argentinain, Beaz, doi brazilieni, William şi Ramos, şi un bosniac, Hajradinovici. echipa este extrem de tânără, cu excepţia portarului Volesak (29 de ani), toţi componenţii lotului având sub 24 de ani.

Primul meci dintre Astra şi Trencin este programat, pe 1 august, în Slovacia, returul urmând a avea loc o săptămână mai târziu, la Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net