Hagi, coordonator la FRF! Ce planuri are fostul mare fotbalist

Ultima actualizare:

"M-am simţit dator să fiu alături de el, pentru a-l susţine sa aiba succes. Vom readuce fotbalul românesc acolo unde trebuie. Voi rămâne alături de clubul şi academia mea. Îl voi ajuta pe partea tehnică (n.r. - pe Popescu). Nu o să am o funcţie clară, pentru că nu voi pleca de la clubul meu. Gică, contezi pe mine şi dacă vei câştiga să facem performanţă!", a spus Hagi.

"Trebuie să fie un proiect cu obiectiv pe termen mediu şi lung, iar finalitatea este aceea de a face performanţă la toate loturile naţionale. Noi am făcut această performanţă şi vrem să punem umărul la redresarea fotbalului românesc. O să fie o formulă de succes, pentru că eu mă confund cu succesul şi îmi place să am succes. Nu am treabă cu echipa mare, voi fi la copii şi juniori, la loturi naţionale, voi coordona sau voi sfătui. Dacă va câştiga se va gândi el ce funcţie să dau ca să coordonez acest departament, care cred eu că e foarte important. Trebuie să ne gândim la asta dacă vrem să avem succes la echipa naţională. Cred că pot să ajut foarte tare dacă se consideră, dacă nu, eu merg în continuare cu clubul şi încerc să fac performanţă cu academia", a mai spus Hagi.

"Cred că trebuie să devenim foarte competitivi la loturile de juniori, inclusiv la U21. Altfel nu se poate pentru a scoate lumea pe stradă cum şi noi am făcut-o. Sunt lângă el cu trup şi suflet. Trebuie să existe un proiect pe termen mediu şi lung cu anumite priorităţi pe termen scurt. Trebuie să ajungem să ne batem cu cei de afară, să fim competitivi pe plan internaţional", a continuat el.

"În primul an trebuie să identificăm acele centre. O să spun la momentul oportun, dar e clar că trebuie să avem centre bune în toată ţara. Fără bani, aici nu o să îi cer bani lui Popescu. O să fac doar logistic şi tehnic", a mai spus Gică Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net