Hagi, dezlănţuit: «S-a dus dracului fotbalul românesc. Ne rugăm de o domnişoară în bikini»

Ultima actualizare:
Marketa Haindlova
Marketa Haindlova

Gică Hagi a dezlănţuit un atac direct la adresa nooului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, pe care-l acuză că n-are nicio strategie.

"Lucrurile nu sunt cum trebuie in Romania, mai ales in fotbal. În alte lucruri nu pot vorbi, dar în fotbal... O să mai vorbim mai multe despre acea zi de 4 martie, că nu se va uita. Nu s-a schimbat nimic, nu vreau să vorbesc mai multe. Într-o lună nu am vazut nimic. Un lucru a ieşit. O domnişoară care era în costum de baie, care ne-a dat termen de o lună dacă vine sau nu la Federaţie. Fraţilor, treziţi-vă! O vedem şi cu poza la plaja... Mai ramane ca un băiat să se îmbrace la fel şi gata, ne-am dat dracu'. Ne-am dus dracu' cu toţii! Fotbalul românesc s-a dus dracu'! De o lună vorbim despre ce? Nu am văzut strategie, nimic. De ce s-au făcut alegerile? Ca să vină cineva nou. Secretarul general este din gaşca veche. Nu vă faceţi ca nu inţegeţi. V-am spus doar aşa... Am văzut bikini, fotografie, ce să vorbim despre Federaţie? Mai stăm 6 luni, un an...Ne-a dat şi termen, să mai aşteptăm vreo lună. Să ne rugăm de domnişoara cu bikini. Am văzut poza. Pai atunci hai să ne dezbrăcăm, să facem poze la mare. A trecut o luna şi nimic. Nu am văzut nimic despre strategii, competiţii, comisii, regulamente. Nimic! Nimic! Zero! Am văzut poza aceea", a tunat Hagi la Dolce Sport.


    Marketa Haindlova
Marketa Haindlova

Domnişoara despre care vorbeşte Hagi este Marketa Haindlova( dreapta), o cehoaică de 30 de ani, căreia Burleanu i-a oferit funcţia de responsabilă pe relaţii internaţionale şi politici europene la FRF. Marketa a fost expert în cadrul Ligii Naţionale cehe de hochei, manager al echipei de Cupa Davis a Cehiei, membru al Comisiei Juridice în cadrul Federaţiei de fotbal din Cehia şi preşedinte al Comisiei de Apel şi Audit din Federaţia de Fotbal Cehă şi a cerut termen de gândire o lună, urmând să dea un răspuns în privinţa propunerii lui Burleanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Neymar (EPA) jpg
Francesco Totti (EPA) jpg
Rapid Farul (Sportpictures) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Sabrina Ionescu (Getty Images) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
elisabeta lipa facebook jpeg
Constantin Anghelache jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net